To je to što me zanima!

'Redsi' i dalje ruše rekorde bez Lovrena, Bilić opet neporažen

Pet utakmica, pet pobjeda. Liverpool je sjajno nastavio premijerligaški niz unatoč zaostatku protiv Newcastlea. West Bromwich Albion hrvatskog dvojca Bilić - Krovinović spasio se poraza kod Fulhama
Vidi originalni članak

U 5. kolu Premier lige Liverpool je u subotu na Anfieldu protiv Newcastlea slavio sa 3-1 te je zadržao stopostotan učinak.

Newcastle je poveo lijepim pogotkom Jetra Willemsa u 7. minuti, ali do kraja poluvremena Liverpool je preokrenuo rezultat u svoju korist, a dvostruki strijelac bio je Sadio Mané u 28. i 40. minuti. Konačnih 3-1 postavio je Mohamed Salah u 72. minuti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski stoper Dejan Lovren opet nije bio u sastavu Liverpoola.

Liverpool je prva momčad u povijesti Premiershipa koja je u 14 uzastopnih utakmica zabila više od jednog gola. Ujedno mu je to i 14. ligaška pobjeda u nizu, čime su poboljšali klupski rekord.

U derbiju sedmog kola engleskog Championshipa West Bromwich Albion, kojeg vodi hrvatski nogometni stručnjak Slaven Bilić, je na gostovanju kod Fulhama odigrao 1-1 i dalje je bez poraza.

Domaćin je poveo u 49. minuti golom Anthonyja Knockaerta, a izjednačio je Semi Ajayi u 80. minuti.

Za WBA je od 60. minute igrao hrvatski veznjak Filip Krovinović.

Bilićeva momčad je u prvih sedam kola upisala tri pobjede i četiri neodlučena ishoda i trenutačno je na četvrtom mjestu sa 13 bodova, tri manje od lidera Swansea Cityja koji ima i utakmicu manje.

(jt)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 33

  • sena2 15.09.2019.

    Hehe portal utrpa i Premier i Champions ligu u jedan clanak i to rade godinama sa svim ligama osim sugave primere i to dva o dva im omiljena kluba.Nekad cak spoje i tri lige petice jer valjda nemaju inspiracije za pisati.O Juventusu ste prije Ronalda pisali jednom mjesecno.Sada,svaki dan..Mislite da je zanimljivo?Niti malo

  • onajkojizna 15.09.2019.

    Taj nema pojma isto kao i Vida nikad nismo imali tako losu obranu ko ova generacija

  • titanik guzi klaunuškog 14.09.2019.

    Eh da je bar i protiv azera bio na klupi

Komentiraj...
Vidi sve komentare