To je to što me zanima!

Manekenka Mirta: Predstavila je novi bijeli Hajdukov dres...

Dres je najbolji na svijetu. Ako je meni, onda je i većini Hrvatske i svim Dalmatincima. To je za nas svetinja, komentirao je i Vik Lalić izgled novog Hajdukova dresa
Vidi originalni članak

Otprilike sat i pol prije početka dvoboja s Rijekom novi Hajdukov dres za sljedeću sezonu premijerno je predstavljen javnosti. Učinila je to Mirta Šurjak, voditeljica Hajduk Digital Livea, dok su u najavnoj reklami Hajdukovi manekeni bili Caktaš, Vušković, Čuić...

- Glavno da je dres bijele boje, on je poseban. Kad sam ja igrao i oblačio ga, ježio sam se - rekao je Ivan Gudelj.

- Svako vrijeme nosi svoje, nosi promjene, ali bitno da je kontinuitet bijelog dresa nastavljen, da je predivan i lijep. Igrači koji igraju i tek će igrati za Hajduk imat će privilegiju.

PAR MJESECI UNAPRIJED Hajduk poput Juvea: Predstavit će nove dresove protiv Rijeke

Otkad je Hajduk krenuo u suradnju s tvrtkom Macron, svake godine mijenja se izgled dresa. Jedne godine mijenja se bijeli dres, a iduće crveno-plavi i takozvani treći dres. S obzirom na to da je na početku ove sezone Hajduk promovirao crveno-plavi i treći dres boje lavande, od sada je redu novi bijeli dres.

No poučeni iskustvima nekih poznatijih klubova iz jačih liga, Splićani će novi bijeli dres promovirati u i dalje tekućoj sezoni kako bi se prodavao tijekom kratke ljetne stanke. Vrlo jednostavnog dizajna, ali s bojama koje daju lijepu vizualnu notu.

Također, odražava klupsku tradiciju klasičnom bijelom bojom s crveno-plavim detaljima koji se nalaze na ovratniku V izreza, rubovima rukava i na dnu dresa. Prepoznatljivost dresa dodatno je istaknuo utisnuti grb na donjem prednjem dijelu, a desna strana izgleda sjajnije od ostatka dresa zbog efekta reljefnosti.

Na prednjoj strani desno se nalazi logotip Macrona, dok je lijevo, na srcu, utisnut grb Hajduka u silikonskom tisku. Na stražnjoj strani dresa, na ovratniku, nalazi se reljefno utisnuti natpis HŽV (Hajduk živi vječno). Dres je "slim fit" kroja s "micromash" umecima koji osiguravaju bolju prozračnost.

BIRTIJA Da sam Dinamo, pustio bih koji put Hajduku da me pobijedi...

Natjecateljska garnitura zaokružena je s dvije opcije kratkih hlačica i štucni: bijelom i plavom. Sredinom štucni izvezen je natpis "Hajduk“ sa stražnje strane, a s prednje Macron logotip.

- Dres je najbolji na svijetu. Ako je meni, onda je i većini Hrvatske i svim Dalmatincima. To je za nas svetinja - komentirao je i Vik Lalić.

- Drago mi je da je Hajduk počeo pratiti trendove, da u zadnjoj domaćoj utakmici predstavlja trendove iako danas nema publike. Nadam se da će nam dres vratiti hajdučku sreću i da će ga igrači nakon svake utakmice i pobjede bacati navijačima.

Hajduk je potvrdio da će novi dres u prodaji biti od ponedjeljka 3. kolovoza u svim fan shopovima i putem web shopa.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 20.07.2020.

    Mirta - kraljica Torcide, malo mi vuče na Kraljicu Novalje

  • ForzaFiumeFOF 20.07.2020.

    Dosadni ste više sa ovom ženskom. Mirta ovo Mirta ono, da je barem neka top ženska pa ajd, ima esis ogromane i to je sve

  • teske_boje 20.07.2020.

    Po obrubu na rukavima i ovratniku sam mislio da im dresove isporučuje Tomica Hilfiger

Komentiraj...
Vidi sve komentare