To je to što me zanima!

Maradona 'briljira': Zašto sad nema oko 50 pitanja?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Argentinski izbornik Maradona se nakon pobjede protiv Njemačke (1-0) obrušio na novinare tvrdeći da mu ovoga puta postavljaju premalo pitanja...
Vidi originalni članak

Novinarima u Argentini posao je bitno otežan nakon što je na klupu došao Diego Maradona. "Mali zeleni" nije zadovoljan kad mu postavljaju puno pitanja, smeta mu ako mu postave malo... Zaista treba živaca za bilo kakvu komunikaciju s Maradonom. Nakon pobjede 1-0 protiv Njemačke, Diego je ponovno "bocnuo" novinare.
- Jednom kada smo izgubili, izbrojao sam da ste mi postavili više od pedeset pitanja. Ne zaslužujemo li sada više vaših cijenjenih pitanja – sarkastično je argentinski izbornik pitao pripadnike "sedme sile" na novinarskoj konferenciji unutar Allianz Arene, nakon što su novinari završili s pitanjima.
Ne biste vjerovali, konferenciju je poečo u normalnom tonu:
- Trebala nam je utakmica u kojoj ćemo dokazati sami sebi da smo sposobni za velike stvari. Ono što ste vi vidjeli danas ja sam već prije vidio na treningu. Znao sam i znam i dalje što ćemo biti u stanju učiniti na travnjaku kad dobijemo mogućnost nekoliko dana biti zajedno. Argentina je pokazala vrijednosti koje naš nogomet oduvijek posjeduje. Imam sjajne igrače i, uz Božju volju, na Svjetskom prvenstvu našem narodu možemo priuštiti jako puno radosti - kazao je argentinski izbornik i kratko dodao:
- Zahvaljujem Bogu što je Messi Argentinac!

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dotur 04.03.2010.

    Reci ti njima Diego. Nek se jave kad oni predriblaju cijeli teren i zabiju Englezima na Mundialu. Mogu mu svi... :D

  • boixos os 04.03.2010.

    bolji igrač od pelea ali trener katastrofa

  • user_37063 04.03.2010.

    mo on je qurac od trenera

Komentiraj...
Vidi sve komentare