To je to što me zanima!

Maradona iz busa “nudio” oralni seks novinarima...

"Mali zeleni" prvo je na press-konferneciji poručio novinarima da mu mogu popuš... Zatim je izbornik Argentine sjeo u autobus i to im je prezentirao
Vidi originalni članak

Video-uradak koji je osvanuo na lokalnim televizijskim postajama u Argentini, mogao bi tamošnjem nogometnom savezu otežati posao zataškavanja skandala u čijem je središtu izbornik Diego Maradona. Dotični se krajnje nekulturno obračunao s medijima na konferenciji za novinare nakon utakmice u Montevideu u kojoj su “gauči” 1-0 pobjedom izborili nastup na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Poručio je možda i najbolji nogometaš svih vremena (svakako ne i takav trener predstavnicima medija da mu mogu “popuš... i nastaviti puš...”, pritom jasno aludirajući i što. I dok se mislilo da je tu kraj eskapadama izbornika koji za sebe tvrdi da ne želi biti uzor mladima javnosti je predočena i video-snimka Maradone u autobusu na kojoj je jasno vidljivo da “mali zeleni” nije smiren, te da gestikulacijama poručuje okupljenom mnoštvu i kamermanima isto što je rekao predstavnicima sedme sile na press-konferenciji. Podsjetimo da Maradona zbog svog pomanjkanja kulture može biti kažnjen s pet utakmica zabrane vođenja momčadi, te novčanom kaznom u iznosu od 13.000 švicarskih franaka. Kakva će kazna biti odlučit će uskoro Disciplinska komisija Međunarodne nogometne federacije (FIFA).

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 11 BILI 18.10.2009.

    sto FIFA nebi razmotrila utakmicu ukraine i engleske i kaznila bahate engleze za pustenu utakmicu ukraini da bi hrvatska ispala. hrvatska je mala zemlja i kome briga za nas. daje druga zemlja npr. brazil u pitanju,mislim da bi nesto i pokrenuli.sad triba kazniti maradonu a cili svit zna da su novinari napast od koje se tesko sakriti.

  • the.king 18.10.2009.

    Marihuana mu ispušila mozak.

  • JAX 17.10.2009.

    pa sto i ja bi tko cinio dosadnim novinarima

Komentiraj...
Vidi sve komentare