To je to što me zanima!

Maradona je iznenada napustio Meksiko: Mora na 2 operacije...

Službeno, nisu u pitanju dobro poznate stare 'boljke' uzrokovane 'slobodoumnom konzumacijom' nego problemi s ramenom i koljenima te manjak konsenzusa s Upravom oko pojačanja
Vidi originalni članak

Argentinski nogometni čarobnjak Diego Armando Maradona više nije trener meksičkih Doradosa. 'Mali zeleni' otišao je s klupe kluba iz Sinaloe nakon godinu dana.

Ovaj put, nešto je u životu vjerojatno najboljeg nogometaša kojeg je svijet ikad vidio prošlo bez optužbi, skandala i neugodnih 'repova'.

"Jednom Dorado, zauvijek Dorado. Zajedno smo iznenadili svijeti, pokazali da je nogomet strast i srce. Hvala ti na svemu, šefe! Oporavi se, a mi te opet čekamo", poručili su Diegu iz Sinaloe.

Ovo o oporavku ne odnosi se na dobro poznate stare 'boljke' uzrokovane 'slobodoumnom konzumacijom' nego probleme s ramenom i koljenima zbog kojih će Maradona na dvije operacije.

'Pibe de Oro' dvaput je Doradose odveo do finala tj. na korak do plasmana u Prvu meksičku ligu, ali oba puta je od njih bio bolji Atletico San Luis.

Meksički su mediji već ranije najavili rastanak u korijenu kojeg je, vjerojatno i više od zdravstvenih tegoba, činjenica da klupski čelnici Maradoni nisu mogli dati odriješene ruke u prijelaznome roku, a veliki im je Diego uvjetovao dvije stvari: 'riješit ću se igrača koje ne želim, a dat ćete mi lovu da sam odaberem i dovedem one koje želim'.

Bahato, možda. Ali ako u nogometu postoji čovjek koji je poznatiji, a vjerojatno i veći od bilo kojeg kluba koji vam padne na pamet onda je to - Diego Armando Maradona.

A ta je veličina i svojevrsno prokletstvo jer... Nikada ni u čemu ne može biti bolji od svog prvog posla, igranja nogometa.

Sudbina koju dijele i Michael JordanPeleLarry Bird... Svi najveći.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 14.06.2019.

    Najbolji Nogometaš Svih Vremena !!!! Diego Armando Maradona !!!! Bravo Legendo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • burky1990 14.06.2019.

    Pa da ja tolko vucem na nos, isto bi vec davno na operaciji zavrsio

Komentiraj...
Vidi sve komentare