To je to što me zanima!

Maradona je kritizirao legende: Pelé i Beckenbauer su idioti...

Argentinska nogometna legenda Diego Maradona oštro se obrušio na Peléa i Franza Beckenbauera zbog zastupanja Fifine strane u slučaju ugriza Luisa Suáreza
Vidi originalni članak

Diego Armando Maradona oštro se obrušio na Peléa i Franza Beckenbauera koji smatraju da je Fifa donijela pravednu odluku nakon što je Luisa Suáreza suspendirala na devet utakmica u dresu Urugvaja i četiri mjeseca zabrane igranja u svim natjecanjima jer je ugrizao Giorgija Chiellinija.

- Ova dvojica dolaze iz muzeja i govore gluposti. Oni su dva idiota - poručio im je Maradona u emisiji "De zurda" na televiziji Telesur. Argentinac smatra da je sramota što su Pelé i Beckenbauer članovi Fife.

Podsjetimo, Pelé je za Suárezovu kaznu rekao da je pravedna, dok je Beckenbauer u kolumni napisao:

- To je i više nego opravdano. Čak sam i ja, koji sam mislio da sam vidio sve, ostao iznenađen. Nikad nisam vidio da igrač tako brutalno grize protivnika.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • strmi007 29.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Baba Vanga78 29.06.2014.

    ronaldo i mesi su za njega bogovi...

  • Baba Vanga78 29.06.2014.

    pa on je drogeraš i božija ruka i što se tu ima dalje što pričati....

Komentiraj...
Vidi sve komentare