To je to što me zanima!

'Maradona je samo Infantinov otirač, Leo je najbolji na svijetu'

Maradona nije osvojio niti jedan posto od onoga što je Messi osvojio i zbog toga je Lionel bolji, smatra legendarni Jose Luis Chilavert. Za njega je Messi najbolji nogometaš svih vremena
Vidi originalni članak

Jose Luis Chilavert se uključio u raspravu tko je najbolji nogometaš svih vremena pa se dotakao i Diega Maradone i Lionela Messija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši argentinski golman koji je branio za Paragvaj tvrdi da je  Messi daleko bolji nogometaš od ostalih, a Maradonu je prozvao zbog njegovog odnosa s predsjednikom Fife Giannijem Infantinom.

SETIÉN O VRUĆIM TEMAMA 'Messi? Mene se ne pita za to. Griezmann? Ne mogu svi igrati' PELE PORUČIO MESSIJU 'Dobrodošao u klub 700, velik je užitak gledati te kako igraš'

- Messi je najbolji u povijesti - rekao je kratko Chilavert za Radio Cooperativu, a onda dodao:

- Druga dvojica koju sam volio su bili Ronaldo (Nazario, op.a.) i Romario.

PREDSJEDNIK POTVRDIO: Messi će karijeru završiti u Barci

- Maradona nije osvojio niti jedan posto od onoga što je Messi osvojio i zbog toga je Lionel bolji - smatra on. 

- Maradona je samo Infantinov otirač - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • gentblaugara 11.07.2020.

    J*biga uvijek je tako bilo, uvijek se više cijeni igrače koji su umirovljeni nego one koji aktivno igraju jer ljude puca nostalgija. Maradona ima svega 15-ak teofeja osvojenih u karijeri ali ljudi pamte da je bio igračina. I realno bio je. Ali eto samo za usporedbu. Messija se mjesecima ismijava kad jedan trofej ne uspiju osvojiti. Tek za 20-ak godina će se njega u potpunosti cijeniti. Mada i sad se većina stručnjaka slaže da je najveći ikad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare