To je to što me zanima!

Maradona o Infantinu: On je ili glup ili senilan, nema druge...

Gianni Infantino je surađivao s Platinijem i Blatterom, baratao je s njihovim dokumentima i nije ništa znao? Kako je to moguće?, pita se Diego Armando Maradona
Vidi originalni članak

Gianni Infantino izabran je za novog predsjednika Fife. Švicarac talijanskih korijena naslijedio je vremešnog Seppa Blattera na čelu najmoćnije svjetske nogometne federacije. Šukerov HNS podržao je Infantina, no ima i onih koji se ne slažu s njegovim izborom na mjesto prvog čovjeka Fife.

Jedan od njih je Diego Maradona. Legendarni argentinski nogometaš u stalnom je sukobu s čelnicima Fife i Uefe, a ništa se nije promijenilo ni nakon izbora za predsjednika na kojem je pobijedio Gianni Infantino. 

Maradona smatra kako je suludo da novi predsjednik bude čovjek koji je godinama surađivao s Blatterom i Platinijem, dvojcem koji je izbačen iz nogometa na šest godina zbog korupcije i primanja mita.

- Gianni Infantino je izdajnik i to će uskoro svi vidjeti. Amerikanci još nisu zatvorili istragu o Fifi. Infantino je surađivao s Platinijem i Blatterom, baratao je s njihovim dokumentima i nije ništa znao?! Ako je to tako, onda je ili glup ili senilan. Sad je došao kako bi branio svog šefa Platinija - rekao je Maradona.
 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 02.03.2016.

    cuj to sukerov HNS

  • boky89 02.03.2016.

    Kralj Diego Armando Maradona...nikad više takvoga.

  • strmi007 02.03.2016.

    Događa se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare