To je to što me zanima!

Maradona: Otišao sam vrlo sretan sa stadiona...

Argentinski nogometni izbornik nahvalio je svoje igrače nakon 4-0 pobjede nad Venezuelom, a na konferenciji za novinare nije zaboravio Pelea
Vidi originalni članak

Argentina je na stadionu Monumental u Buenos Airesu pobijedila Venezuelu 4-0 u dvoboju 11. kola južnoameričkih kvalifikacija za SP. Maradonu je posebno oduševila predstava njegova nasljednika s brojem deset na leđima u bijelo-plavom dresu, Lionela Messija. Izbornik misli da je Barcelonin napadač odigrao za desetku:
- Ako će Messi svaki put igrati kao što je igrao protiv Venezuele, bit će lijepih vijesti za Argentinu. Da je još zabio gol iz posljednje naše prilike na utakmici, trebali bismo svi na izlasku sa stadiona ponovno platiti ulaznicu, vratiti se na tribine i tražiti od njega – još!
- Momci su odigrali odličnu utakmicu i zato stadion napuštam sretan. I zbog napora koji su igrači pokazali, i zbog stila kojim su igrali. Sretan sam, vrlo sretan, ali isto tako i svjestan da ima još puno stvari koje moramo popraviti – rekao je Maradona navevši koje su to:
- Moramo puno raditi na obrani. Venezuelci su nas u nekoliko navrata lakoćom izigrali. Nisu bili precizni. Da jesu, mogli su nam zakomplicirati.
Desetominutno obraćanje novinarima Maradona je zaključio izjavivši:
- S prijateljima kao što je Pele, kome trebaju neprijatelji.
Nedavno je Pele posredno Maradonu nazvao krivcem za ovisništvo o drogi mnogih svjetskih nogometnih zvijezda, okarakteriziravši ga lošim uzorom mladima. Maradona mu je uzvratio rečenicom da nema on što govoriti kad je nevinost izgubio sa starijim muškarcem.
Maradonu novinari nisu pitali o izvještaju Napuljske ispostave Talijanske porezne uprave, koja je objavila da je Maradona dužan Italiji platiti 37 milijuna eura poreza za vrijeme dok je (1984-1991.) igrao za Napoli.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare