To je to što me zanima!

Maradona: Vjerujem Tevezu. Mancini je razmaženo derište!

Znam Mancinija dobro, predobro, i zato vjerujem Carlitosu sve što je rekao. Mancini je bio razmaženo derište u Sampdoriji, Interu, a i dalje je takav u Cityju, kaže Diego
Vidi originalni članak

Argentinska legenda Diego Maradona poznat po dobrim odnosima s Carlosom Tevezom za sve probleme napadača u Manchester Cityju optužio je njegovog menadžera Roberta Mancinija. Maradona je podržao svog sunarodnjaka Teveza u sukobu s Mancinijem.

- Znam Mancinija dobro, predobro, i zato vjerujem Carlitosu sve što je rekao. Mancini je bio razmaženo derište u Sampdoriji, Interu, a i dalje je takav u Cityju. Svatko ima svoje metode rada, ali morate imati i malo takta u ophođenju sa igračima -izjavio je Maradona koji se u nastavku radijskog razgovora požalio na loš tretman koji ima u vlastitoj domovini.

- Sva vrata u Argentini su mi zalupili pred nosom, to je nevjerojatno. Ja sam protjeran iz Argentine, ali svi koji me poznaju znaju da sam Argentinac od glave do pete – istaknuo je Maradona.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • MissMadrid 11.02.2012.

    Cim pogledas ovu sliku dodje ti da zaplaces... Diego ajde ti po jednu spricu... Vidim da dugo nisi uzeo dozu

  • LEGOS 11.02.2012.

    nije bitno što je receno, nego tko je rekao

  • Say_No_to_Ero 11.02.2012.

    Tevez je obicni divljak iz argentinske favelle koji nije nikada uspio da se odmakne od nje, dzaba sto je fizicki izasao iz predgrađa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare