To je to što me zanima!

Šok! Maradoni otkrili unutarnje krvarenje, hitno će ga operirati

Bivšem argentinskom reprezentativcu i ponajboljem nogometašu svih vremena Diegu Armandu Maradoni liječnici su otkrili unutarnje krvarenje u trbuhu na rutinskom pregledu
Vidi originalni članak

Diego Armando Maradona (58) doživio je pravi šok! Na rutinskom zdravstvenom pregledu liječnici su mu otkrili unutarnje krvarenje u trbuhu i hitno ga poslali na promatranje te će do daljnjeg ostati u bolnici, javlja The Sun.

Bivša argentinska nogometna legenda podvrgnuta je endoskopiji u klinici Olivos u Vicente Lopezu, predgrađu Buenos Airesa.

Uz njega su u bolnici njegova djeca Gianina, Jana i Diego Junior.

Mediji su se danima pitali gdje je Maradona koji trenutno glavni trener meksičkog drugoligaša Doradosa. Nije ga bilo na treninzima uoči nove sezone, a sada je otkriven i razlog.

Nastavak je to serije Maradoninih problema sa zdravljem zbog 'neurednog' i nezdravog života koji je vodio kao igrač, a kasnije i nakon karijere. Problemi s drogom alkoholom došli su na naplatu. 

Podsjećamo, za vrijeme SP-a u Rusiji Maradona je završio u bolnici nakon utakmice Argentine i Nigerije. Teturao je tribinama stadiona gdje se i srušio zbog slabosti, a sumnjalo se da je pretjerao s konzumiranjem opijata. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Fobos0907 06.01.2019.

    Pukao mu hemeroid u ustima

  • knoro-6 05.01.2019.

    Malo viski malo koka koka

  • Quentin Borg 05.01.2019.

    Tak mu treba

Komentiraj...
Vidi sve komentare