To je to što me zanima!

Maradonina operacija na mozgu bez komplikacija: Sad čekamo...

Tri je dana bio na promatranju u bolnici, a onda se sve zakompliciralo te je legendarni Maradona (60) hitno morao na operaciju mozga. Prošlo je to bez problema, a kako kaže njegov doktor, sad moramo samo čekati
Vidi originalni članak

Zbog nakupljanja krvi između mozga i lubanje legendarni argentinski nogometaš Diego Armando Maradona (60) završio je na operacijskom stolu. Sve je to bilo u Buenos Airesu, a ispred bolnice počeli su se okupljati obožavatelji 'malog zelenog' koji su molili za njegov život. 

LEGENDO, DRŽI SE! Maradona ima krvarenje na mozgu! Ide na hitnu operaciju

Operacija je trajala 80 minuta i prošla bez ikakvih komplikacija.

Podsjetimo, Maradona je završio u samoizolaciji nakon što je jednom od njegovih tjelohranitelja stigao pozitivan test na korona virus, a nakon toga je odveden u bolnicu. No, stanje mu nije bilo povezano s posljedicom trenutne pandemije. Samo tri dana nakon što je proslavio 60. rođendan, Maradona se, prema izvještajima argentinskih medija, osjećao slabo i loše, a navodno je to povezano s lošim mentalnim stanjem, odnosno s depresijom.

POGLEDAJTE VIDEO: Maradona u elementu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To je tvrdio i njegov sin Diego Sinagra.

- Moj otac je hospitaliziran jer prolazi kroz niz emotivnih problema. Ne postoji fizička bolest zbog koje je u bolnici. Napravio je puno pogrešaka u životu i mnogi su mu ih oprostili, ali on se i dalje ne osjeća dobro. Suočava se s onime što se dogodilo. Njegov glavni cilj je zadržati obitelj na okupu. Po prvi puta svi smo ujedinjeni oko toga da njemu bude dobro. Stvari se popravljaju, ali to se sve događa polako. Moj otac je u bolnici jer je pokleknuo pred poviješću i to je jedina istina - napisao je njegov sin Diego Sinagra, a prenosi AS.

Maradona posljednjih dana navodno nije htio ni jesti, a baš na rođendan već na poluvremenu otišao je s utakmice svoje Gimnasije protiv Patronata, što je potaknulo sumnju oko njegovog stanja. Diego je više puta boravio u bolnicama. Početkom prošle godine završio je na operaciji kojom je zaustavljeno unutarnje krvarenje u želucu, što ga je prouzročila hijatalna hernija, poznatija kao kila na želucu. 

Također, prije malo više od 15 godina zbog kokaina je imao ozbiljnih srčanih i respiratornih problema, a 2007. godine u Buenos Airesu se liječio od ovisnosti o alkoholu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • miroljub1 04.11.2020.

    To je  isto  kao  operacija  noge  ,a  pacijent  ju  uopće  nema  . Čudo  od  operacije  ,  pravo  čudo 

  • nemam nadimak 04.11.2020.

    Eh što ti sve znači što si uradio u mladosti kad ne znaš uživat u starosti

  • mileSvileni 04.11.2020.

    Uzeo je neku lošu šmrkulju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare