To je to što me zanima!

Arda Turan novi igrač Barce, Atleticu oko 35 milijuna eura

Predsjednik Barcelone i direktor Atletica posao su dogovorili na Ibizi. Barcelona će Atletico Madridu uplatiti 35 milijuna eura, a oba kluba potvrdit će vijest u petak...
Vidi originalni članak

Barcelona će na Atleticov račun uplatiti oko 35 milijuna eura, a Arda Turan (28) iz Madrida će preseliti u katalonsku prijestolnicu, piše španjolska Marca o prvoj velikoj "transfer-bombi" na ljeto, označivši ovaj posao oznakom "riješeno".

Katalonski Mundo Deportivo i Sport.es također pišu o Ardi Turanu kao o novom igraču Barcelone. Predsjednik Barce Josep Bartomeu navodno se sastao s direktorom Atletico Madrida Gilom Marinom na Ibizi te je dogovorio prelazak Turana u Barcu. Informacija bi trebala postati službena u petak kad je potvrde oba kluba.

Atletico je u ugovor turskom reprezentativcu stavio odštetnu klauzulu 41 milijun eura, ali španjolski mediji pišu kako je klub iz Madrida pristao na manju cijenu i Turan će pojačati redove europskog prvaka, što će uskoro potvrditi oba kluba.

Arda Turan kod Halilovića u B momčad?

Mundo Deportivo piše kako bi Arda Turan, zbog Barcelonine zabrane transfera i registracije igrača do 1. siječnja 2016. godine mogao igrati na posudbi u Galatasarayu.

Na Nou Campu provjeravaju i opciju o Turanu u Barceloni B dok ne istekne kazna Fife. Čeka se petak i navodna službena obavijest iz oba kluba o transferu Turana.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • Space Burek 02.07.2015.

    Mislim da je Barca trebala kupiti Verrattia ali nije ni Turan los :) Barci je trebala jedna igracina za sredinu, nece Raketa i Iniesta moci izdrzati cijelu sezonu.

  • knoro-6 02.07.2015.

    atletico propa proda mandu,mirandu,ardu turana ,a kupio j.martineza,vietta

  • knoro-6 02.07.2015.

    arda je bolji od pogbw

Komentiraj...
Vidi sve komentare