To je to što me zanima!

'Marca Asensija smo doveli na preporuku Rafaela Nadala...'

Asensio je oduševio u dresu Mallorce u jednoj jedinoj sezoni koliko je igrao za njenu prvu momčad pa ga je Real odlučio dovesti u svoje redove u prosincu 2014. godine
Vidi originalni članak

Kada je Marco Asensio stigao u Real 2014. godine, Rafael Nadal je bio jedna od ključnih osoba koja je omogućila njegov dolazak, otkrio je predsjednik kraljevskog kluba Florentino Perez

Asensio je oduševio u dresu Mallorce u jednoj jedinoj sezoni koliko je igrao za njenu prvu momčad pa ga je Real odlučio dovesti u svoje redove u prosincu 2014. godine, a Perez je otkrio kako je španjolski tenisač kontaktirao svog strica koji je legenda Barcelone. 

- Nazvao sam Rafu Nadala i pitao ga da popriča sa stricom Miguelom Angelom, koji je bio Mallorcin sportski direktor. Rekao sam Nadalu da kaže stricu da želimo kupiti Asensija. Odlično se ponašao i jako smo brzo dogovorili posao - rekao je Perez. 

Asensio je sada član prve momčadi Reala, a zabio je četvrti pogodak u finalu Lige prvaka protiv Juventusa.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Katalonski lopovi 20.06.2017.

    Ako nastavi istim tempom koji je fenomenalan ,ocekujem da ce za 2,3 god biti na razini Neymara,samo da je zdravlja i minutaze vise.

  • komentator__Luka 20.06.2017.

    mali razvaljuje

  • balotelli45 20.06.2017.

    I to za samo 3 i pol milje a mali je kompletan igrac, vec sad je spreman za prvih 11 umjesto balea od kojeg nema koristi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare