To je to što me zanima!

Marca: Fabregas je odbio otići na azijsku turneju s Arsenalom

Cesc Fabregas odbio je otići sa ostatkom momčadi na predsezonsku turneju. Umjesto toga je izabrao ostanak u Londonu i trening prema samostalnom programu
Vidi originalni članak

Arsenal i Barcelona nastavljaju svoj "hladni rat" oko španjolskog nogometnog reprezentativca Cesca Fabregasa. Arsenal ne pristaje na ponudu ispod 40 milijuna funti, a Barcelona nudi 27. 

Marca piše da je Fabregas odbio otići sa ostatkom momčadi na predsezonsku turneju, te da je umjesto toga izabrao ostanaku u Londonu i treniranje prema samostalnom programu.

Također, španjolski dnevnik sugerira da u Arsenalu čekaju da bi se na azijskoj turneji u borbu za transfer Fabregasa mogao uključiti i Real Madrid koji također ide na pripreme u Aziju i čiji bi trener Jose Mourinho rado Španjolca vidio u svojim redovima. Ipak, Barcelona će u međuvremenu odaslati novu, navodno zadnju ponudu za transfer.

Fabregas zasad nije progovorio ružne stvari o svom sadašnjem klubu, ali očito je kako je rastanak suradnje s "topnicima" neminovan. Čini se kako su toga svjesni i u Arsenalu i žele čim bolje naplatiti odlazak svog ponajboljeg igrača.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • silviodante27 06.07.2011.

    ova barca kao na pijaci samo se cjenka, ak nemaju novaca zasto bi ga arsenal prodao

  • radecroat 06.07.2011.

    ako on ode u Barcelonu onda Arsenal moze u drugu ligu. Bilo bih mi drago da on ode ali onda nece bit nista od Arsenala..... ista stvar je bila i s Liverpoolom, sada ne moze ni u EL

  • torcida - baška voda 06.07.2011.

    Oš doč ili neš(znan da nije do njega, vec do klubova)al',više mi ovo ide na kurac...svako jebeno lito Fabregas je na korak od Barce , i nikad nista!

Komentiraj...
Vidi sve komentare