To je to što me zanima!

Marca: Lopetegui leti s klupe, nasljednik je Antonio Conte?

Real trese jedna od najvećih kriza u njihovoj povijesti. Gledajući sva natjecanja, u zadnjih šest utakmica su četiri puta izgubili, jednom remizirali i jednom pobijedili, a čak četiri utakmice nisu zabili gola....
Vidi originalni članak

Julen Lopetegui skoro je pa bivša ličnost u Realu. Njegov igrači doživjeli su ogromnu sramotu na Camp Nou od Barcelone (5-1), poraz koji će ih loviti u snu. Španjolska Marca piše kako će Lopetegui odletjeti s klupe najvjerojatnije u ponedjeljak, a poznati su i njegovi potencijalni nasljednici.

'Lopetegui opasno visi, pitanje je vremena kada će i potpuno pasti s klupe Reala. O njegovom otkazu odlučiti će nakon što nađu njegovo nasljednika, a to će biti jako brzo', kaže Marca.

BARCA - REAL 5-1 Pukla je petarda: Barcelona na Camp Nouu deklasirala Real...

Kao glavni kandidati spominju se Santiago Solari i Antonio Conte. Conte je već prije bio velika želja Fiorentina Pereza, ali tada je karizmatični Talijan bio trener Chelsea. Ovaj put ih nitko ne može spriječiti ka dogovaranju posla, no čelnici Reala ozbiljno važu. Kao rješenje se nameće i Solari (42), bivši igrač Los Blancosa.

JULEN LOPETEGUI Čovjek koji je uništio Realovce: Mislio sam da ćemo okrenuti...

Argentinac je igrao u Realu od 2000. do 2005., a između ostalog je igrao još za Atletico Madrid, River Plate, Inter, Penarol. Solari hje trenersku karijeru počeo upravo u akademiji Reala. Vodio je kadete do 2016. a onda je preuzeo Real Madrid B. 

KAPA DOLJE, MAJSTORE Rakitić velik u pobjedi: Žao mi je vidjeti ovako tužnog Modrića

Upravo je od tamo stigao Zinedine Zidane i preuzeo klupu prve momčadi Reala, stoga ne treba otpisivati ni Argentinca.

Real trese jedna od najvećih kriza u njihovoj povijesti. Gledajući sva natjecanja, u zadnjih šest utakmica su četiri puta izgubili, jednom remizirali i jednom pobijedili, a čak četiri utakmice nisu zabili gola. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Mercedes s klasa 29.10.2018.

    Najgori real od kada znam za sebe. Modrić kao da je na nekom svom godišnjem odmoru, Bale i Benzema nebi mogli biti vođe u nijednom klubu a kamoli u realu. Ali riješiti se onako jednostavno cristiana ronalda koji je garantirao minimalno 40 golova u ovim svojim godinama mi je jednostavno neshvatljivo. Ja neznam kada je zadnji put real doveo neku megazvijezdu.

  • mestar 29.10.2018.

    Jos jednom za one koji mi nisu vijerovali. Bez Ronalda real je prosjecna ekipa u La Ligi.

  • DominikLivakovic1 29.10.2018.

    Evo ovako, nije mi baš Real najdraži klub na svijetu ali ih poštujem. Lopetegui je dobar trener. Jako dobar. Ali koju grešku je on napravio dolaskom u Real. Jer.. U Realu je prvi napadač - Benzema. Krilo Bale, koji nije niti sjena onog Balea. Mislim da je vrijeme za remont. Odriješiti kesu, dovesti Hazarda, Cavanija, riješiti se one rupe od Ramosa, dovesti kvalitetnoga stopera. Ugledati se malo na Barcu. Barcine zamjene (ako ih možemo tako nazvati) su zapravo adekvatne zamjene ako ne i bolji igrači. Jednostavno fali širine. Nažalost.. I kvalitete. Iako mi je Barca draža, ono je bilo bolno gledati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare