To je to što me zanima!

Marca: Modrić bi glasovao za štrajk u španjolskoj Primeri...

NE BI IMAO NIŠTA PROTIV Luka bi, odgodom Primere, dobio na vremenu i tako se oporavio od ozljede. Za Real bi to moglo biti jako bitno, piše španjolska Marca
Vidi originalni članak

Španjolsko prvenstvo bliži se kraju. Barcelona vodi s dva boda više od Reala, no sve je neizvjesnije hoće li se liga završiti na vrijeme. Od 16. svibnja suspendirane su sve utakmice u Primeri i Kupu kralja (Barcelona igra finale protiv Bilbaa), a španjolska Marca piše kako bi taj scenarij najviše odgovarao - Luki Modriću.

"Modriću bi štrajk odgovarao. Sve što bi odgodilo natjecanje ide u prilog Modrićevom oporavku i povratku na teren. Hrvat bi dobio potrebne dane u kojima bi zaliječio ozljedu i vratio se u momčad Reala", piše Marca.

Luka se ozlijedio 18. travnja protiv Malage. Carlo Ancelotti rekao je kako sezona za njega sigurno nije gotova te da ga očekuje u zadnjem kolu Primere protiv Getafea i potencijalnom finalu Lige prvaka, ako Real prođe Juventus. No u slučaju štrajka, Luka bi mogao pomoći Realu i prije zadnjeg kola.

Španjolski nogometni savez suspendirao je sva natjecanja u Primeri i Kupu kralja zbog sukoba s Vladom oko preraspodjele TV prava. Španjolskom savezu ne odgovara novi zakon po kojem Barcelona i Real više ne bi mogli sami dogovarati uvjete oko TV prava, kao što je to dosad bio slučaj, i ta dva kluba više ne bi dobivala gotovo polovicu novca od TV prava, već bi i ostali klubovi u Primeri bili jednako zastupljeni.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • dkoor 12.05.2015.

    Srecom pa svi spominju nejednake bolide kod utrke, sto nas dovodi do kljucne stvari a to je besmislenost cijelog ovog sporta.

  • strmi007 09.05.2015.

    Osim što zadnje dvije utakmice su lagane - Getafe i Espanyol.Današnja s Valencijom je teška i tu bi bio potreban

  • tomoo23 08.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare