To je to što me zanima!

Marca: Modrić je bezuspješno pokušavao donijeti pobjedu. Ancelotti zagonetno zašutio...

Bila nam je ovo jedna od najboljih utakmica, falio je gol. Zadovoljan sam, rekao je trener Carlo Ancelotti nakon 0-0 protiv trećeplasiranog Real Sociedada. Barcelona se odlijepila na vrhu La Lige
Vidi originalni članak

Nakon tri pobjede zaredom Real Madrid opet je kiksao u borbi za naslov prvaka. Uporni Real Sociedad izvukao je bod na Santiago Bernabéuu (0-0) u nedjeljnoj utakmici 19. kola. Uzalud je "kraljevskom klubu" bilo 20 udaraca prema golu naspram osam gostujućih, Baski su zadržali samo tri boda zaostatka za njima. Barcelona sad bježi Madriđanima pet.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za razliku od utakmice Kupa kralja protiv Atlética tri dana ranije, u kojoj je odradio svih 120 minuta, Luka Modrić nije bio u početnoj postavi. Trener Carlo Ancelotti uveo ga je u igru u 78. minuti umjesto Federica Valverdea.

"Bezuspješno je pokušao povesti zadnji napad bijelih do pobjede", stoji u Marcinu kratkom opisu igre kapetana hrvatske nogometne reprezentacije.

Real je stvarao prilike, ali do gola nije mogao. Ancelotti je usprkos kiksu bio zadovoljan igrom.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

- Igrali smo jako dobro i zaslužili pobijediti. Momčad se popravlja i raste. Bili smo dobri s loptom i bez nje, bila je to kompletna utakmica, ali falio je gol. Bili smo blizu. Ovo je remi nakon kojeg sam zadovoljan. Bila je to jedna od najboljih utakmica, puno smo se trudili u svakom smislu - rekao je Talijan.

Na pitanje može li Real osvojiti prvenstvo zastao je nekoliko sekundi, duboko udahnuo pa rekao:

- Borit ćemo se u svakoj utakmici. Možemo li ga osvojiti? To je prerano reći.

POGLEDAJTE VIDEO OD 7:02

Idi na 24sata

Komentari 9

  • David1Prometheus 30.01.2023.

    Ovaj Ancelotti je upropastio real..i to vec drugi put radi da u prvenstvu u rusevinama sve ostavlja, prokleti talijanski treneri s njihovim bunkerom ..dode u real i onda na jedan gol ili nulu igra u klubu koji je postavio standarde napadackog nogometa..nek ga odj iz kluba zauvijek pa barcu koja je raspadnuta i u bankrotu on zaostane 9 bodova sramota #Ancelottiout

  • Hrvoje Dimitrijević 30.01.2023.

    pa usao je 10 min prije kraja

Komentiraj...
Vidi sve komentare