To je to što me zanima!

Marca: Modrić je bio nevidljiv i nemoćan pored ostalih veznjaka

Jedine situacije u kojima je Modrić primijećen bile su u 41. minuti, kada je krenuo prema golu i pucao ljevicom i kada ga je osam minuta prije kraja zamijenio Kroos, koji je ubrzo zabio gol za konačan rezultat, piše Marca
Vidi originalni članak

Real Madrid je odlično krenuo u sezonu te se nalazi na vrhu prvenstvene ljestvice dok je u drugom kolu Lige prvaka svladao Lepzig 2-0 te ostao na vodećoj poziciji u skupini F. 

Na njihovu pobjedu osvrnuli su se i iz najčitanijeg španjolskog lista gdje su naveli da 'kraljevi' nisu imali nikakvu pomoć hrvatskog reprezentativca Luke Modrića, o kojem inače redovito pišu hvalospjeve. 

"Modrić se nije mogao nositi s tempom utakmice i, iako je igrao sve do 82. minute, nedostajao je Realu jer je bio nemoćan i nevidljiv pokraj suparničkih veznjaka", navodi Marca pa dodaje: 

"Jedine situacije u kojima je Modrić primijećen bile su u 41. minuti, kada je krenuo prema golu i pucao ljevicom i kada ga je osam minuta prije kraja zamijenio Kroos, koji je ubrzo namjestio gol za konačan rezultat". 

Prvi gol zabio je Valverde u 80. minuti susreta, a konačnih 2-0 postavio je Asensio u prvoj minuti sudačke nadoknade. 

Španjolski list njegove je zasluge protiv Leipziga ocijenio jednom zvjezdicom, a naveli su i da je sudac u prvom poluvremenu trebao suditi penal nakon Schlagerovog starta na Modriću. 

"Više od sat vremena Leipzig je vladao na Bernabeuu. Sredina terena prvaka Europe nije se mogla nositi s protivnicima. Tchouameni je bio korektor srednjeg reda. Premda je čuvao leđa Modriću, on je bio nemoćan u pokušajima povezivanja Realove igre. Njega i Camavingu su na sredini savladali Schlager i Haidar", piše Marca pa na kraju zaključuje: 

"Fede Valverde je postao gazda Reala. Još jednom je bio njegov najbolji igrač. Vodio je momčad s desne strane i sredine i donio joj pobjedu sjajnim golom. Zabio ga je ljevicom poput Messija. Real se pretvorio u Fedea i deset ostalih".

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • sport28 16.09.2022.

    Ljudi, koliko gluposti. Čovjek je bio jedino primječen igrač Reala na terenu. Lijepzig konkretniji bolji. Vrhunska utakmica Luke. Tko god je gledao tekmu , slozit ce se sa istime. Koja lakoća rješavanja igrača , odličan udarac je imao lijevicon, penal je trebao biti na njemu. Koliko paseva u dubinu, okretanja strane. Mislim da su 24 sata fulali članak skroz, a Marca ako je to i napisala tužno. Jedini igrač koji bi dobio uz Valvedrea prolaznu ocjenu je Luka. (Govorim za startnih 11)

  • 16.09.2022.

    Ništa on ne piše on prepisuje

  • hrvoje98 15.09.2022.

    Čuva se za ligu nacija Vidimo se u Beču🇭🇷🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare