To je to što me zanima!

Marca: Modrić se može dokazati protiv klubova kao što je Braga

Modrić je odigrao vrlo dobru utakmicu protiv Brage. Imao je čak sedam ključnih dodavanja, što je više nego što su imali svi ostali nogometaši Reala - zajedno!
Vidi originalni članak

Nitko u redovima Real Madrida nije imao više dodavanja od Luke Modrića (38) u pobjedi nad Bragom u trećem kolu Lige prvaka. Hrvatski maestro odigrao je 73 od 75 točna dodavanja, odnosno imao je uspješnost od 97 posto u predaji lopte, što je najveći postotak u redovima 'kraljevskog kluba'.

Statistika Luka Modrić

Kapetan 'vatrenih' prvi je put ove sezone odigrao cijelu utakmicu u dresu Reala. Carlo Ancelotti vidio je priliku za rotiranje sastava protiv slabašne Brage, koja je unatoč sjajnim imenima u madridskom klubu, pružila čvrsti otpor do samog kraja utakmice.

BRAGA - REAL MADRID 1-2 Real preživio Bragu, Modrić prvi put ove sezone odigrao cijelu utakmicu u dresu 'kraljeva'!

Modrić je odigrao vrlo dobru utakmicu protiv Brage. Imao je čak sedam ključnih dodavanja, što je više nego što su imali svi ostali nogometaši Reala - zajedno! Da, Bellingham, Vinicius koji je asistirao dva gola,, Valverde, Camavinga i društvo zajedno nisu bili toliko utjecajni u predaji lopte kao Modrić, koji je u prvom poluvremenu svako dodavanje odigrao točno (47/47).

Ipak, šanse nisu velike da će Modrić od prve minute zaigrati u subotu u El Clasicu s Barcelonom (16.15 sati). Španjolska Marca ističe da su utakmice s klubovima poput Brage prilika da se Modrić predstavi u najboljem svijetlu, iako je u karijeri odigrao 121 utakmicu u Ligi prvaka i nema više ništa za dokazati...

NE IDE PUTEM NOVCA Direktor Real Madrida otkrio kakva je Modrićeva sudbina

-  Sezona za Luku Modrića ne ide kako je očekivao. Dobiva manje minuta nego obično, ali može se dokazati u ovakvoj utakmici. Na terenu je ostavio dobar dojam, a imao je i najveći postotak točnih dodavanja u prvom poluvremenu - komentirala je Marca nakon utakmice, a Modriću je dala ocjenu sedam.

Istu je ocjenu dobilo još nekoliko igrača Reala, poput strijelca drugog gola Judea Bellinghama, a bolji su, prema Marci, bili samo Eduardo Camavinga (ocjena 8) i Vinicius Jr. (ocjena sedam).

Idi na 24sata

Komentari 24

  • OldSQL 25.10.2023.

    Puna im usta Modrića, a ostali igrači koji su dosad već trebali rasturati u Realu, i mlađi 20 godina, ne mogu odigrati 2-3 vezane utakmice da valja?? Jedva čekam protiv Barce, kada budu gubili 3:0, i kada čovjek od 38 godina mora ući da pokaže tim klincima, da nogomet nije 3 utakmice u sezoni, kad im pokaže što znači profesionalizam...

  • xOOx 25.10.2023.

    a kak ce se dokazivati kad se sud sjeti onoga sto on ne moze

  • xOOx 25.10.2023.

    luka sjeti se hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare