To je to što me zanima!

Marca puna hvale za Hezonju: Pokazao je nešto neočekivano

'Super Mario' zabio je ključnu tricu u četvrtoj četvrtini za vodstvo 91-86 Real Madrida. Iako nije imao najbolju napadačku utakmicu, oduševio je Španjolce iznimnim trudom i karakterom
Vidi originalni članak

Partizan je imao Final four nadohvat ruku. Na poluvremenu je vodio 16 koševa prednosti protiv Reala, i to na gostovanju u Madridu. Srpska momčad nije mogla promašiti, a Real nije dobro izgledao.

Međutim, sve se okrenulo u drugom poluvremenu. Sergio Rodriguez zabio je pet od šest trica, a ključan za pobjedu 98-94 bio je i hrvatski reprezentativac Mario Hezonja. Hrvat je zabio ključnu tricu u četvrtoj četvrtini. Utakmica se lomila, a Kevin Punter dao je tricu koja je vratila Partizan u život na 88-86. 

Međutim, Hezonja je onda primio dodavanje i s tricom iz kuta vratio Real na plus pet koševa prednosti. Njegova trica ipak je izazvala i raspravu. Naime, priča se da je Hrvat možda nagazio aut liniju. 

EUROLIGAŠKI SPEKTAKL Kakva ludnica od 'majstorice'! Partizan na poluvremenu imao +16 i izgubio. Real na Final Four

Tricu Hezonje možete pogledati klikom OVDJE.

Marca nahvalila Hrvata

Španjolski mediji slave junačku pobjedu Reala 98-94, koji je gubio čak 2-0 u seriji pa ipak izvukao prolaz. Pohvalu je dobio i Hezonja.

- Hrvatsko krilo dodalo je 13 koševa i nešto što se nije očekivalo od njega: Trud, znoj i predanost. Super Mario pridonio je povratku u utakmicu sa svojim stavom i predanošću.

Hezonja je nakon utakmice kratko komentirao pobjedu na društvenim mrežama.

- Karakter Real Madrida - kratko je napisao.

Nogometni Real slavi košarkaše

A pobjedi su svjedočile i ikone nogometnog Reala. Vinicius Jr. u utorak je zatresao mrežu Manchester Cityju u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka, a dan poslije svjedočio je čudesnom povratku košarkaške momčadi Reala. 

REAL - CITY 1-1 Remi u Madridu: Modrić i ekipa zaustavili Haalanda, 'kraljevi' i 'građani' zabili po jednu golčinu GOLOVI VIDEO Modrić pokrenuo akciju za krasan gol Viniciusa, 'bomba' De Bruynea odgovor u nastavku

- Ništa nije nemoguće kada ste Madridista. Idemo! - objavio je Vinicius na Twitteru nakon utakmice.

Brazilac dobro zna kako izvesti čudo u europskom natjecanju. Njegov je Real prošle sezone na putu do europske krune rušio Chelsea i Manchester City i izgledi su često bili protiv 'kraljevskog kluba'.

Carlo Ancelotti također je čestitao Realu.

- Nogomet ili košarka, nije uopće bitno, Real Madrid nikad ne odustaje. Čestitam, Chus ( op.a, treneru košarkaškog Reala) i čestitam Real Madridu - poručio je Ancelotti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare