To je to što me zanima!

Marca: Real tjera Josea; C.R.: Ovo je bila nemoguća misija 4

Kako piše Marca, sportski dnevni list iz Madrida, čelnici Reala ozbiljno razmatraju da na kraju sezone raskinu ugovor s Mourinhom. Kup kralja im je premala utjeha
Vidi originalni članak

Oni koji se razumiju u nogomet znaju da je Barcelona jako zaštićena. Mi moramo živjeti s tom nepravdom, počeo je žalopojku Cristiano Ronaldo koji se ne može pomiriti s ispadanjem u polufinalu Lige prvaka.

Barcelona je velika i odlična momčad, ali imaju pomoć, kaže Cristiano

- Ovo je bila 'Nemoguća misija 4'! Samo se nastavilo suđenje iz prve utakmice sa Santiago Bernabeua. Teško je igrati kad vam isključe igrača pa ponište gol. Barcelona je velika i odlična momčad, ali imaju pomoć. 

Portugalac je uzeo jednog nogometaša za primjer funkcioniranja Barce.

- Javier Mascherano nije bio takav u Liverpoolu. Sve trikove simuliranja je naučio u Barceloni.

Svi u Madridu misle da je Real trebao pomoći i da je ozbiljno oštećen. Na nesreću Josea Mourinha, tako ne misle oni koji su najbitniji, čelnici kluba. 

Naime, kako piše Marca, sportski dnevni list iz Madrida, čelnici ozbiljno razmatraju da na kraju sezone raskinu ugovor s Mourinhom. Kup kralja im je premala utjeha s obzirom na kakvu momčad imaju, a ne sviđa mi se ni igra niti konstantno izvlačenje na suce.

Klupu bi trebao preuzeti bivši izbornik Argentine i Čilea, Marcelo Bielsa. 

Sjećam se filma 'Dobar, loš i zao'. Možda je vrijeme da za promjenu igra dobrog dečka, rekao je potpredsjednik Uefe

Na kraju je portugalskom stručnjaku odgovorio i potpredsjednik Uefe, Sener Erzik.

- Mourinho je napokon pronašao krivca za poraz. Nisam znao da sam toliko fantastičan igrač da mogu pobijediti njegovu momčad - rekao je ironični Erzik i za kraj poentirao:

- Sjećam se filma 'Dobar, loš i zao'. Možda je vrijeme da za promjenu igra dobrog dečka. Već je igrao druge dvije uloge.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • Skrle_1 04.05.2011.

    Kiki, sine, vrati se ti na Old Trafford.

  • donmodreone 04.05.2011.

    navijam za real al fkt ne kuzim njihovu politiku, kaj oni fkt isle da se sve moze postic u 1 sezoni, pa jbt vec od kad je otisa del bosque ni jedan trener im nije ostao duze od sezone, nek daju mourinhu sansu jos godinu il dve pa ce vidit kakva ce to ekipa bit, pa nije on i s interom sve odmah osvojio, treba malo vremena da se uigraju i posloze sve kockice, ovak svaki trenr ima novu ideju i nacin vodenja ekipe i jos dovede 3 - 4 novih igraca i fkt nije cudo da nie nemogu vec godinama, jbt dode im mourinho i udu u polufinale lp prvi put nako 8 godina i jos osvoje kup nakon 18, i onda im mou ne valja, fkt ih ne kuzim

  • Aguero87 04.05.2011.

    Ovi koji navijaju za Real navijaju sigurno puno duže od "ovih" meni najdražih Barcelonista...Real godinama igra na šemu plati i dovedi najbolje pa ako se uklope... a Barca je godinama igrala nizozemski nogomet pa vako-nako... tada većinom nije bilo previše fanova (pogotovo u Hrvatskoj)... Danas su svi znalci za Barcu i svima je najdraži klub....

Komentiraj...
Vidi sve komentare