To je to što me zanima!

Marca: Zlatna lopta je Modriću donijela još godinu u Madridu

Nakon Tonija Kroosa i Nacha Fernandeza, novi ugovor u Real Madridu dobit će i Luka Modrić. S 'kraljevima' bi u nadolazećim danima trebao produžiti ugovor sve do 2021.
Vidi originalni članak

Ako osvoji Zlatnu loptu, ugovor mu se automatski produžuje za još sezonu. Stavka je to u ugovoru Luke Modrića s Real Madridom koja će mu donijeti bar još sezonu u dresu 'kraljeva'. Zbog loše sezone obnova ugovora još nije objavljena, ali kako prenosi Marca u narednim bi danima sve trebalo biti predstavljeno javnosti.

Nakon prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Rusiji, nogometaši će ove godine imati mirnije ljeto. Što se Modrića tiče, mnogo se spominjao odlazak u Inter, kako prošle, tako i ove godine, ali izgleda da od odlaska u Italiju neće biti ništa. Nakon lošije godine u dresu 'kraljeva' Modrić još uvijek ima Zidaneovo puno povjerenje.

Nakon reprezentativne utakmice s Tunisom, 11. lipnja u Varaždinu, Modrić će imati vremena za odmor jer nova sezona La lige kreće 18. kolovoza,

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ynwa8. 23.05.2019.

    Ja samo ne razumijem kakvu su oni njemu poziciju tamo dali. Bas gledam statistike i cudim se. Njegov posao nije zabijati golove, ali mene zanima kako je on u 73 utakmice manje zabio vise golova u Tottenhamu nego u Realu. Takodjer za reprezentaciju. 80 utakmica manje i vise golova nego za RM. Ista prica sa Kroosom. Odigrao je manje utakmica za Bayern, ali zabio je vise golova. Koja je fora sa Realovim veznjacima

  • oree77 23.05.2019.

    Meni osobno bi najveca zelja bila da se vrati u dinamo nakon reala, da jos malo uzivamo u nasem genijalcu u dresu otkuda je sve krenulo :)

  • mudrac bez pameti 23.05.2019.

    Ako su produžili Krossu onda mogu svakomu

Komentiraj...
Vidi sve komentare