To je to što me zanima!

Marcel Desailly: Evri treba zabraniti nastupe za repku

Evra je sjajan igrač, naš najbolji lijevi branič, ali trebao bi biti suspendiran barem dva mjeseca jer je organizirao pobunu igrača, rekao je Desailly
Vidi originalni članak

Stup obrane francuske nogometne reprezentacije koja je osvojila naslove svjetskog (1998.) i europskog prvaka (2000.) Marcel Desailly (41) javno je prozvao kapetana “tricolora” sa SP-a u Južnoj Africi Patricea Evru. Desailly smatra da je Evra direktno kao kapetan odgovoran za sramotnu pobunu igrača u francuskoj svlačionici nakon odluke sada već bivšeg izbornika Raymonda Domenecha da iz momčadi odstrani Nicolasa Anelku.
- Predsjednik Francuskog saveza i trener su platili cijenu. Mislim da bi Evra, organizator pobune, također trebao platiti. Kapetan je pogriješio i sada treba snositi posljedice svoje pogreške. Odlučio je da ne treba trenirati prije nego li je shvatio da je pogriješio i ispričao se. Mislim da zaslužuje pa makar i privremenu suspenziju – komentirao je Desailly, koji je u dresu “tricolora” ukupno zabilježio 116 nastupa.
- Evra je sjajan igrač, naš najbolji lijevi branič, ali trebao bi biti suspendiran barem dva mjeseca jer kapetan treba predvoditi primjerom prvi. Njegovo je ponašanje utjecalo na imidž francuske reprezentacije diljem svijeta – zaključio je danas umirovljeni Desailly o braniču Manchester Uniteda.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 08.07.2010.

    Zar Francuzi nisu bili bijelci,nekad!

  • angelo_di_livio 08.07.2010.

    stavrno su imali pravo, bagra neobrazovana...

  • Kurcoslav 08.07.2010.

    Lopine jedne lopovske tak vam i treba. Bog sve vidi, Bog sve zna

Komentiraj...
Vidi sve komentare