To je to što me zanima!

Marcel Hirscher je prvi favorit Sljemena, Ivica prijeti iz sjene

Od prvih 30 bilo tko može završiti na postolju, a bilo tko od prvih 15 može pobijediti. U slalomu je najveća gužva na vrhu, rekao je Ivica Kostelić uoči nedjeljne utrke...
Vidi originalni članak

Nikad u povijesti sljemenske utrke nitko nije pobijedio dvije godine zaredom. Prvi “snježni kralj” 2008. godine bio je Mario Matt. Poslije njega krunu su odnosili Jean Baptiste Grange, Giuliano Razzoli, Andre Myhrer te lani Marcel Hirscher.

- Od prvih 30 bilo tko može završiti na postolju, a bilo tko od prvih 15 može pobijediti. U slalomu je najveća gužva na vrhu - tvrdi Ivica Kostelić.

Kladionce najviše izgleda daju Marcelu Hirscheru (4,50), vodećem u poretku slalomaša, dok su iza njega svrstali pobjednika iz minhenskog paralelnog slaloma, Felixa Neureuthera (5,50). Na pobjedu Ivice je tečaj 15. Šveđanin Myhrer ponio je električnu gitaru i odskija li kao 2011., zasvirat će s Ivicom Kostelićem.

- Moj favorit je Giuliano Razzoli - rekao je Alberto Tomba, njegov savjetnik. No Talijan je posljednji put u slalomu pobijedio u ožujku 2011. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • WOMANIZER 06.01.2013.

    nije ni zaprijetio!

  • žac 1992 06.01.2013.

    Sada sam vidio na tribini "prvog čovjeka" hrvatskog športa.Ministar ogledalce.Čovjek koji je toliko dobrog donio hrvatskom športu.Čim je uzjahao,maknuo je sa š kvačicu i vratio sport.Ključan potez za dobre rezultate hrvatskih športaša.Sada mi na tribini djeluje nezadovoljan dobrom vožnjom Ivice.

  • Shadowsss 06.01.2013.

    Ivica starta četvrti, tako da ima dobre šanse za visoku poziciju, staza će bit skoro ko nova dok bude vozio. Ajde Ivica, učini nas opet ponosnima! op op op op op op op op

Komentiraj...
Vidi sve komentare