To je to što me zanima!

Marchisio kritizira Lippija: On previše eksperimentira

Promjene su uzrok naših pogrešaka. Previše je konfuzije u redovima, ali trener ima dovoljno iskustva da nas izvuče iz te situacije, kaže Talijan
Vidi originalni članak

Talijanski veznjak Claudio Marchisio kritizirao je izbornika Marcella Lippija zbog čestih promjena pozicija igračima, što dovodi, smatra Juventusov nogometaš, do velikog broja pogrešaka. Aktualni svjetski prvaci su u dva kola skupine F na SP-u u Južnoj Africi osvojili samo dva boda. U 1. kolu su odigrali 1-1 protiv Paragvaja, a isti su rezultat ostvarili i u nedjelju protiv Novog Zelanda. Razočaranje predstavama "azzurra" na Apeninskom je poluotoku veliko, a 24-godišnji Marchisio misli da zna jedan od uzroka problema.
- Na Svjetskom prvenstvu mnogi igrači igraju na pozicijama na koje nisu navikli. Izbornik radi puno eksperimenata - kazao je Marchisio za Tuttosport.
- Tolike promjene su uzrok naših pogrešaka. Previše je konfuzije u našim redovima, ali trener ima dovoljno iskustva da nas izvuče iz te situacije. Moguće je da je momčad demoralizirana jer smo mislili da ćemo proći skupinu puno lakše.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • boixos os 21.06.2010.

    lik koji se sprdo s nacionalnom himnom ide nešto reć...umjesto da bude zahvalan što ga nisu protjerali iz države a da imaju imalo ponosa to bi i napraviili...a i taj lippi zove samo igrače juvea...camoranesi,iaquinta a da nse spominjem fosila kanavara...strašno...

  • erwin_rommel 21.06.2010.

    ja mislim da vama prije Totti fali

Komentiraj...
Vidi sve komentare