To je to što me zanima!

Marčinković među kandidatima za najboljeg igrača 4. kola...

U četvrtom kolu vidjeli smo nekoliko jako dobrih individualnih izvedbi, a među petoricom igrača koji su zasjali u redovima svojih reprezentacija našao se i naš reprezentativac, krilni igrač Splita, Pavle Marčinković
Vidi originalni članak

Sedam reprezentacija osiguralo je prošlog vikenda nastup na EuroBasketu koji će se održati 2022. godine, među njima i reprezentacija Hrvatske.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U četvrtom kolu vidjeli smo nekoliko jako dobrih individualnih izvedbi, a među petoricom igrača koji su zasjali u redovima svojih reprezentacija našao se i naš reprezentativac, krilni igrač Splita, Pavle Marčinković. Hrvatski igrač našao se uz bok Dancu Gabrielu Lundbergu, Thaddusu McFaddenu iz Gruzije, Gabeu Olasenu iz Velike Britanije i Amedeu Tessitoriju iz Italije, a među njima petoricom bira se najbolji.

Lundberg je u pobjedi Danske nad Češkom 91-90 u 36 minuta na terenu imao sjajan učinak od 38 koševa, tri skoka i pet asistencija, Marčinković je bio prvo ime Hrvatske u pobjedi nad Švedskom 87-72, u koju je ugradio 20 koševa, osam skokova i dvije ukradene lopte. Olaseni je postigao 28 koševa, osam skokova i jednu blokadu u pobjedi 74-59 nad Crnom Gorom, dok je McFadden u pobjedu Gruzije nad Švicarskom 91-84 ugradio 24 koša, uz dva skoka i šest asistencija. Petorku najboljih zaokružuje Tessitori, koji je za pobjedu Italije nad Rusijom 70-66 postigao 27 koševa uz devet skokova i jednu ukradenu loptu. 

Fiba je na svom portalu okrenula glasovanje za najboljega, i bilo bi lijepo da sjajnu igru Pavla Marčinkovića nagradite vašim glasom. Glasati možete ovdje

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare