To je to što me zanima!

Mardy Fish: Sport je dobio direktan udarac šakom u oko

Amerikanac je pokušao u Australiju unijeti nedozvoljene preparate, najžešće su glas protiv njega podigli sunarodnjaci, od Roddicka i Blake do Fisha...
Vidi originalni članak

Međunarodni teniski savez prepolovio je kaznu 25-godišnjem američkom tenisaču Wayneu Odesniku, koji je nekada bio i među sto najboljih na svijetu (ranking karijere mu je 77. mjesto). Odesnika je australska policija prije ovogodišnjeg Australian Opena uhvatila s nedopuštenim lijekovima u torbi, a riječ je bila o tabletama s hormonom ljudskog rasta.

Zbog toga je dobio dvije godine suspenzije s teniskih terena, ali 'odsluživši' samo godinu dana kazne, sada je dobio slobodne ruke. Moći će ponovno zaigrati  29. prosinca ove godine. 

Razlog je bilo kvalitetno surađivanje s istražiteljima. Nakon saznanja da je pokušao u Australiju unijeti nedozvoljene preparate, najžešće su glas protiv njega podigli sunarodnjaci, od Roddicka i Blake do Fisha. Ovaj potonji je imao komentar i nakon smanjene kazne.

- Ovo je direktan udarac šakom u oko. Ne samo tenisu, već i cijelom sportu. Kazne se smanjuju, umjesto... - nije dovršio rečenciu Fish, te je završio:

- Baš ćemo vidjeti koliko je Odesnik dobar igrač bez dopinga.

Odesnik je inače rođen u Južnoafričkoj Republici, ali se kao dijete s roditeljima nastanio u SAD-u gdje i danas živi. 


Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_44170 25.12.2010.

    sta su se tolko uzjebali ? taj odesnik je bio negdje oko 130 na atp oni se uzjebali da koristi doping ? brijem da ce bit bolji bez dopinga nego sa njim

  • sanjić 32 25.12.2010.

    kakav naslov . katastrofa ... koji ste vi šund!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare