To je to što me zanima!

Marek Hamšik drugi put u nizu najbolji nogometaš Slovačke

Inače, Dušan Tittel je igrač koji je tri puta osvajao epitet najboljeg nogometaša Slovačke, a Marek Hamšik će već ove godine imati priliku izjednačiti ga
Vidi originalni članak

Marek Hamšik, 23-godišnji nogometaš Napolija i slovačke reprezentacije, izabran je po drugi put zaredom za najboljeg nogometaša svoje domovine...

Svečanost dodjele se dogodila u nedjelju, uoči prijateljske utakmice Slovačke i Danske u utorak, a Hamšik je, dakle, nakon 2009. godine bio najbolji u svojoj zemlji i godinu dana kasnije.

- S reprezentacijom sam igrao na Svjetskom prvenstvu gdje smo u skupini izbacili svjetskog prvaka Italiju. S Napolijem sam bio šesti na kraju u Seriji A, te smo igrali Europa ligu. Sve su to bili lijepi uspjesi, a konačna nagrada je ovo danas, priznanje za najboljeg u Slovačkoj - rekao je Hamšik.

Inače, Dušan Tittel je nogometaš koji je tri puta osvajao epitet najboljeg nogometaša Slovačke, a Hamšik će već ove godine imati priliku izjednačiti ga. Također, velike pohvale za Hamšika su i informacije po kojima bi ga Barcelona voljela što prije vidjeti u svojoj svlačionici.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • qwerty 29.03.2011.

    a ko bi drugi bio, vittek?

  • frank lampard 28.03.2011.

    zasluženo, predobar veznjak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare