To je to što me zanima!

Marek Hamšik nakon 11 godina odlazi iz Napolija, i to u Kinu!

Marek Hamšik je godinama odolijevao ponudama najboljih klubova koje su dolazile na njegovu adresu, čime je postao pravi miljenik navijača. A sada će se nakon 11 godina, najvjerojatnije zaputiti u Kinu...
Vidi originalni članak

Slovački nogometaš Marek Hamšik tijekom godina je postao prava legenda Napolija i njihov najbolji igrač. No, nakon 11 godina privrženosti napuljskom klubu, čini se kako se njegova era u klubu polako bliži svome kraju.

Hamšik je godinama odolijevao ponudama najboljih klubova koje su dolazile na njegovu adresu, čime je postao pravi miljenik navijača. No, ovaj sjajni igrač polako dolazi u pozne nogometne godine i želi si osigurati što mirniju mirovinu. Prema navodima Corriere dello Sporta, kineski klub Guangzhou Evergrande najbliže je dovođenju slovačkog reprezentativca.

Trener kluba je bivši reprezentativac Italije Fabio Cannavaro, koji jako dobro pozna Hamšika i zna da bi on bio od ogromnog značaja za njegovu ekipu. Nisu poznati detalji ugovora, no vjerojatno je da će Slovak imati veliku plaću.

Hamšik je u Napoliju proveo većinu karijere, a tamo je došao iz Brescije prije 11 godina. Za ekipu sa San Paola ubilježio je 501 nastup i postigao 120 golova.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • peso 11.06.2018.

    E Marek nisi ti Lukica

  • tuna111 11.06.2018.

    Meni jedan od drazih igraca, uz dimariu.

  • Dr.Gonzo. 11.06.2018.

    Nikad igrac od njega, uvijek igra toplo, hladno, vjerojatno zato nikada nije nista niti osvojio u svojoj karijeri. Ima ovakvih masa, da je bolji ne bi sigurno u napoliu proveo vecinu karijere I najbolje igracke dane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare