Sport

Komentari 15

Marek Hamšik nakon 11 godina odlazi iz Napolija, i to u Kinu!

Marek Hamšik nakon 11 godina odlazi iz Napolija, i to u Kinu!

Marek Hamšik je godinama odolijevao ponudama najboljih klubova koje su dolazile na njegovu adresu, čime je postao pravi miljenik navijača. A sada će se nakon 11 godina, najvjerojatnije zaputiti u Kinu...

Slovački nogometaš Marek Hamšik tijekom godina je postao prava legenda Napolija i njihov najbolji igrač. No, nakon 11 godina privrženosti napuljskom klubu, čini se kako se njegova era u klubu polako bliži svome kraju.

Hamšik je godinama odolijevao ponudama najboljih klubova koje su dolazile na njegovu adresu, čime je postao pravi miljenik navijača. No, ovaj sjajni igrač polako dolazi u pozne nogometne godine i želi si osigurati što mirniju mirovinu. Prema navodima Corriere dello Sporta, kineski klub Guangzhou Evergrande najbliže je dovođenju slovačkog reprezentativca.

Trener kluba je bivši reprezentativac Italije Fabio Cannavaro, koji jako dobro pozna Hamšika i zna da bi on bio od ogromnog značaja za njegovu ekipu. Nisu poznati detalji ugovora, no vjerojatno je da će Slovak imati veliku plaću.

Hamšik je u Napoliju proveo većinu karijere, a tamo je došao iz Brescije prije 11 godina. Za ekipu sa San Paola ubilježio je 501 nastup i postigao 120 golova.

Najčitaniji članci