To je to što me zanima!

Marić i drugi put ove sezone sudi derbi Hajduka i Dinama

Bruno Marić sudit će subotnji derbi na Poljudu. Ista sudačka trojka sudila je i u prvom derbiju ove sezone kada su Dinamo i Hajduk na Maksimiru odigrali 1-1
Vidi originalni članak

Najveći hrvatski derbi sudit će Bruno Marić. Utakmicu Hajduk - Dinamo koja je na rasporedu u subotu na Poljudu u 17 sati sudit će daruvarski sudac, a pomoćnici će mu biti Tomislav Petrović i Miro Grgić.

Ista sudačka trojka na čelu s Brunom Marićem sudila je i prvi derbi Dinama i Hajduka ove sezone. U prvom kolu na gotovo punom Maksimiru Marić je sudio vrlo dobro bez većih pogrešaka. Ta utakmica završila je 1-1 golovima Mije Caktaša u osmoj te Soudanija u 37. minuti.

Utakmicu je obilježio povratak Bad Blue Boysa na tribine, a sve zahvaljujući pritvoru braće Mamić. Na klupi Dinama tada je sjedio Damir Krznar.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • MarinoMarijanovic 16.09.2015.

    Bolje da i on sudi nego netko POŠTEN

  • kakogod 16.09.2015.

    ….Sve do prvenstva 2013/2014. kada su se u prvenstvenoj utakmici 15. veljače u Puli sastali Istra i Lokomotiva. Tada su iz Pule uoči utakmice dolazili snažni protesti protiv suca utakmice Andreja Burila zbog upitnih odluka u prethodnim utakmicama NK Istre. U vezi delegiranja suca Burila Puležani su dobili i sljedeći odgovor glasnogovornika HNS-a Tomislava Packa: "Povjerenik za suđenje jedina je osoba koja ima pravo na delegiranja sudaca na prvoligaške utakmice. Povjerenik za suđenje bira i određuje suce uzimajući u obzir pravilo da jednom klubu sudac smije suditi dvije utakmice u gostima i dvije domaće utakmice u polusezoni." U ovom odgovoru krije se i upitnost određivanja Bruna Marića za suca subotnjeg derbija. Naime, prema odgovoru kojeg je Pacak uputio Puležane prije godinu i pol dana, isti sudac Prve HNL može jednom klubu suditi na maksimalno dvije domaće i dvije gostujuće utakmice tijekom iste natjecateljske polusezone. Kako je sudac Marić tijekom dosadašnjeg dijela sezone već sudio dvije gostujuće utakmice GNK Dinama (Zagreb, 31. srpnja 0:1 i Istra, 22. kolovoza 1:1) upitna je, u najmanju ruku, moralnost ove odluke povjerenika za suđenje Ivana Peraića….

  • bbbbbrrrrr 15.09.2015.

    vec krenulo kmečanje, mora se nekako opravdat poraz

Komentiraj...
Vidi sve komentare