To je to što me zanima!

Marija Šarapova je u zadnji čas otkazala nastup na US Openu

Nadam se da ću se vratiti na teren kroz nekoliko tjedana, objavila je treća igračica svijeta Marija Šarapova, koja se prijavila na US Open pa je otkazala zbog ozljede
Vidi originalni članak

Žao mi je. Napravila sam sve što je bilo moguće kako bih se oporavila, ali nije bilo dovoljno vremena, objavila je Marija Šarapova (28).

Ruskinja je otkazala posljednji Gran Slam sezone koji danas počinje u New Yorku. 

Šarapova nije igrala od Wimbledona zbog ozljede koljena. Prijavila se na turnir i čekala ju je Darija Gavrilova u prvom kolu, no treća igračica svijeta nije htjela riskirati pogoršanje ozljede i nastupiti nespremna.

- Nadam se da ću se vratiti na teren kroz nekoliko tjedana - dodala je Ruskinja.

Šarapova je u subotu bila na konferenciji za medije u New Yorku, ali ubrzo nakon toga objavila je da odustaje od nastupa. Šarapova je pet puta osvojila grand slam, na US Openu je slavila 2006., a na grand slamu nije izgubila prvo kolo pet godina. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dkoor 31.08.2015.

    Ima dobar edukativni kung-fu video na jubitou iz `70-tih gdje lik izvodi vježbu sa nunchakama... vrišti potpuno jednako kao i gospođica iz članka.

  • dinamojavolim1 31.08.2015.

    super,jedna manje koja vristi na terenu

  • niner 31.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare