To je to što me zanima!

Marija traži društvo u izolaciji: 'Čekam princa da me spasi...'

Marija je, ako već nije slikanjem za Playboy, slavu globalnih razmjera stekla nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, pogotovo kada je nakon pobjede Rusije nad Saudijskom Arabijom izvršila obećanje i skinula se
Vidi originalni članak

Kanadska tenisačica Eugene Bouchard zazvala je "upomoć" nekog dečka dok vlada razdoblje karantene, talijanska voditeljica Diletta Leotta sama je u kući u Milanu premda je ona, koliko znamo, po tom pitanju zauzeta. Međutim, s njima niste izgubili baš sve šanse...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Evo, primjerice, Marija Liman (26) također je u potrazi za društvom koje će joj skratiti vrijeme. Tko je to? Ruska voditeljica, model, glumica... I Playboyev model godine.

NIJE JOJ UGODNO Dilettu korona počinje sve više brinuti: 'Sama sam kod kuće...'

- Tražim neodoljivog partnera koji nije zaražen korona virusom i koji će sa mnom zabavljati sljedeća tri mjeseca u karanteni - napisala je na Instagramu svojih 587 tisuća svojih pratitelja pa nastavila golicati maštu muškoj populaciji.

- Uspavana ljepotica čeka svog princa u pritvoru. Gdje je hrabri i zgodni muškarac koji će pobijediti virus i spasiti me? Požurite! U samo nekoliko večeri potrošila sam sve svoje zalihe koje sam kupila za mjesec unaprijed.

Maria je, ako već nije slikanjem za Playboy, slavu globalnih razmjera stekla nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, pogotovo kada je nakon pobjede Rusije nad Saudijskom Arabijom izvršila obećanje i skinula se.

Htjela je otići korak dalje, ali nije joj dala - Hrvatska. Plan joj je bio sve podići na višu razinu da je Rusija prošla u polufinale. No, do neke druge prilike.

Ona, pak, još jednu svoju nije čekala pa se iz Moskve odselila u London. Tamo, između studiranja, vrijeme krati i gledanjem Premier lige. Bila je na utakmici Arsenal - Bournemouth, ali i na nekim utakmicama Chelseaja čija je postala obožavateljica.

- Veliki sam fan Franka Lamparda. Voljela bih i dalje ići na Stamford Bridge i navijati za svoj klub. 

Ako ste dobro čitali uvod, znate da je i glumica, a velika joj je želja u filmskom svijetu...

- Htjela bih se okušati kao Bondova djevojka!

Idi na 24sata

Komentari 73

  • 26.03.2020.

    Drage volje bih joj pomagalo dan i noć al zabranjena su putovanja a i ne volim Englesku. Puno lipše mi je u RH osobito u Ličko-Senjskoj županiji gdje je sve čisto i hvala Bogu nemamo problema sa zarazom😎

  • krao_sam_1 26.03.2020.

    Nikud dalje.

  • Mthesecond 26.03.2020.

    Dajemo Ademija i Bjelicu za nju..Haha..Ako treba eto I Petkovic,uzmite I njega :))) Mala je premija 😃

Komentiraj...
Vidi sve komentare