To je to što me zanima!

Mariji Šarapovoj prijeti sedam godina zatvora zbog prijevare?

Šarapova je, kako tvrde tužitelji, agresivno promovirala i javno podupirala projekt izgradnje luksuznog objekta i time je postala dio urote i prijevare zbog čega bi mogla u zatvor. Saslušanje je već počelo
Vidi originalni članak

Tek se vratila nakon dopinškog skandala i kazne, a snašli su je novi problemi. Ruska tenisačica Marija Šarapova (30) mogla bi dobiti sedam godina zatvora ako bude osuđena u slučaju vezanom za prodaju luksuznih stanova u New Delhiju.

Indijsko državno odvjetništvo otvorilo je slučaj, a ruska tenisačica jedna je od osumnjičenih za prijevaru. Povezuju je s građevinskim projektom koji je trebao biti završen još prošle godine, ali čija gradnja još nije ni započela.

Klijentica koja je trebala kupiti luksuzni stan podnijela je prijavu protiv tvrtke 'Ballet by Sharapova', a indijske vlasti ovaj su slučaj shvatile ozbiljno. Šarapova je, kako tvrde tužitelji, agresivno promovirala i javno podupirala projekt i time je postala dio urote i prijevare zbog čega bi mogla u zatvor, a čeka je i paprena kazna.

Saslušanje je već počelo, a nastavlja se 23. studenog.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Mercedes s klasa 21.11.2017.

    Kada slijedi povećanje grudi

  • paminjo 21.11.2017.

    prijevara? portal koji ima milijardu pravopisnih grešaka sad našao pametovati.. :)

  • Exterminator 21.11.2017.

    Kad bi barem mene zatvorili u istu ćeliju s njom :-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare