To je to što me zanima!

Marijo Možnik osvojio je zlato: Motiviran sam za Euro u Rusiji

Marijo Možnik slavio je u vježbi na preči na turniru Svjetskog kupa u Dohi. Bio je ispred Nizozemca Jeffreyja Wammesa i Švicarca Olivera Hegija te osvojio zlato...
Vidi originalni članak

Sjajan je uspjeh ostvario hrvatski gimnastičar Marijo Možnik koji se okitio zlatnom medaljom u vježbi na preči na turniru Svjetskog kupa u Dohi.

- Jako sam zadovoljan izvedbom vježbe u finalu, jedino mi je žao što nisam povezao "ulaz s pola okreta" u raznožni "Možnik" kao što sam planirao jer bi onda i konačna ocjena bila preko 15.000 bodova. Za izvedenu vježbu suci su mi oduzeli 1,5 bodova, što je vrlo dobro te se nadam da će za vježbu na Europskom prvenstvu u Moskvi, kada ću imati startnu ocjenu za 0,3, a možda čak i za 0,5 bodova veću, odbitak biti isti ili čak i manji - kazao je Možnik, zaključivši:

- Ovo je moja 15. medalja na turnirima Svjetskog kupa u karijeri, a s broncom u Francuskoj prije dva tjedna i zlatom u Dohi učvrstio sam i vodeću poziciju na svjetskoj rang-ljestvici za 2013. godinu! Nakon prva dva turnira Svjetskog kupa ove godine mogu reći da sam jako zadovoljan tempiranjem forme i time što uspijevam na natjecanjima odraditi iznad svojih i trenerovih očekivanja. To mi daje veliki optimizam i motivaciju za nadolazeće Europsko prvenstvo u Moskvi, gdje se nadam nastavku ovakvih rezultata.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_138361 30.03.2013.

    Neki tamo osrednji igrač zabije gol u još goroj ligi odmah 20 komentara pohvale, a jedan atletičar osvoji zlato, 3 komentara? Kako onobijaše "Ima jedna zemlja na Balkanu gdje svi igraju nogomet, a osvajaju zlata u vaterpolu, gimnastici, rukometu,....."

  • ivanzap 30.03.2013.

    bravo,, takvima osigurati pomoc i treninge a ne nekakve nogometase koji su preplaceni,, bravo marek

  • mad9dog 30.03.2013.

    Svaka čast Mario samo tako nastavi :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare