To je to što me zanima!

'Marin Čilić je u Australiji odigrao previše maratona'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Marin će od ponedjeljka biti Top 10 tenisač, a Murray će se boriti za prvi Grand Slam naslov. Posljednji Britanac je slavio davne 1936. godine
Vidi originalni članak

Nešto neće biti u redu ako taj mali jednog dana ne osvoji Grand Slam turnir. Murray je sada bolji, ali ne znači da će tako biti kroz nekoliko mjeseci, sezona, godina, rekao je Mats Wilander, trostruki pobjednik Australian Opena, nakon što je Marin Čilić izgubio u polufinalu Melbournea.
Naš 21-godišnjak je "izgorio". Prevelika želja, previše grešaka, previše setova u posljednjih 10 dana - sve je to utjecalo na poraz od Andyja Murraya.
- Nevjerojatan je. Igrao je tri meča u pet setova, umoran je. Siguran sam da ćemo u budućnosti imati dosta dobrih mečeva - pohvalio je Murray najboljeg hrvatskog tenisača u razgovoru s Jimom Courierom na centralnom terenu.
Marin će od ponedjeljka biti Top 10 tenisač. A Murray će se boriti za prvi Grand Slam naslov. Cilj je postati prvi Grand Slam pobjednik s Otoka od 1936. (!) godine i legendarnog Freda Perryja...


POLUFINALE:
Murray (5) - Čilić (14) 3-6, 6-4, 6-4, 6-2

Idi na 24sata

Komentari 20

  • triple xxx 28.01.2010.

    koji nas k..... zamarate s tim bosancem ???ima i hrvatska svojih sportaša..............nek ide odakle je i došao ,jebe mi se za njega

  • bosnia_80 28.01.2010.

    @papaja.. to ja govorim danima...al mi se odmah uzme za zlo...a samo konstatiram činjenicu: svi žele čilića, zvonu bobana, maria stanića i druge velike sportaše iz BiH...a obični gradjani hrvati iz BiH su stranci u HR isto kao i sandžaklije u BiH ili pak srbi iz krajine u Srbiji !! to je istina, svidjela se ona kome ili ne...tako stvari stoje!

  • papaja 28.01.2010.

    Blago meni u kakvoj fašističkoj i rasističkoj državi živim. Koja broji crvena krvna zrnca svojim državljanima, koji su više ili manje njihovi ovisi o kojoj prigodi se radi, gdje predsjednik države huška stanovništvo na jedan dio njenih državljana. Opet s druge strane od ovih koji imaju žutu vrpcu oko ruke neki valjaju tako da ih možemo svojatati. Ponosan sam na svoje minus ocjene jer puno govore o onima koji ih daju. ČILIĆU MAJSTORE HERCEGOVINA JE PONOSNA NA TEBE!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare