To je to što me zanima!

Pet sati, pet setova i pobjeda! Marin Čilić šokirao Argentince

Marin Čilić pobijedio je Davida Nalbandiana nakon 5 sati igre u pet setova, 5-7, 6-4, 4-6, 7-6, 6-3. Čilić nam je donio 1-0, no Del Potro je dobio Karlovića i izjednačio...
Vidi originalni članak

Konačno sam pustio tu kočnicu u glavi. Ostavit ćemo sve što imamo na terenu. Jesu favoriti, ali neće im biti lako, rekao je Marin Čilić uoči četvrtfinala Davis Cupa protiv Argentine u Buenos Airesu. 

Nakon pet sati i 9 minuta Argentincima je postalo jasno na što je mislio. Neće im biti lako. Jer Međugorac je ostavio sve na terenu i pobijedio Davida Nalbandiana u pet setova (5-7, 6-4, 4-6, 7-6, 6-3). 

- Definitivno je ovo moja najveća pobjeda u Davis Cupu. Tim više jer je ostvarena u gostima, u Argentini gdje je publika fenomenalna, te iz razloga jer sam prvi dio sezone propustio i nisam odigrao toliko mečeva - rekao je Čilić koji je dobio tenisača s kojim ima izrazito negativan omjer. 

Nije ga omelo ni 14.000 navijača na Parque Roca stadionu i Hrvatska je neočekivano povela 1-0 u svom trećem okršaju protiv Argentinaca. Još čekamo prvu pobjedu.

- Nervoza i pritisak bili su razlozi velikom broju neprisiljenih pogrešaka koje su dolazile, većinom u prvome setu. Svjestan sam da sam loše odigrao početak susreta, ali nastavio sam vjerovati u sebe, znao sam da imam dovoljno vremena za povratak - rekao je naš tenisač.

Del Potro prejak za Karlovića

Juan Martin Del Potro u drugom meču četvrtfinala Davis Cupa između Hrvatske i Argentine u Buenos Airesu slavio je protiv Ive Karlovića s glatkih 3-0 u setovima. Na kraju je bilo 6-2, 7-6 i 6-1.

Davis Cup, četvrtfinale:

Marin Čilić - David Nalbandian 5-7, 6-4, 4-6, 7-6, 6-3

Ivo Karlović - Del Potro - 2-6, 6-7, 1-6

Hrvatska - Argentina 1-1

Idi na 24sata

Komentari 142

  • drtihor 07.04.2012.

    Imao je sreće mali kamenjar.

  • skylab_1 07.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Andy Murray 07.04.2012.

    Ti pričaš kao pijan,pa normalan da su im pune tribine i atmosfera prekrasna kad imaju pet vrhunskih tenisača,a koga da jo dođem gledat Čilića,Karlovića,Dodiga ili možda Veića.Budi te ljudi realni pa gledali ste Čilića i Karlovića sinoć i vidjeli ste kakva igra da igraju pred praznim tribinama.A Marin nek se samo zahvali Nalbandianu koji je izjavio da mu je ovo bio naj lošiji meč do sada u karijeri....230 neforsiranih grešaka Čilić 121 Nalbandian 109, a molo bolji poznavatelji TENISA poznaju igru Nalbandiana...

Komentiraj...
Vidi sve komentare