To je to što me zanima!

Marin Čilić: Svejedno mi je igram li prvi meč ili drugi

U slučaju moje pobjede imali bi odličnu poziciju jer nismo ni očekivali da ja mogu dobiti Đokovića, rekao je Ivan Ljubičić o prvom meču s Novakom
Vidi originalni članak

Izbornik Goran Prpić pojasnio je Karlovićev izostanak činjenicom kako je jutros zbog bolova u nozi morao prekinuti trening te nije bio spreman za nastup, što je otklonilo svaku sumnju oko hrvatskog Davis Cup sastava.
- Naša želja bila je drugačiji raspored odigravanja mečeva, no u svakom slučaju treba doći do tri pobjede - rekao je Prpić.
Slično razmišlja i prvi hrvatski reket Marin Čilić
- Meni je svejedno počinjem li prvi ili drugi. Dat ću svoj maksimum kao uostalom i Ljubo - kaže Čilić.
Ivan Ljubičić je nasmijao okupljene odgovorom na pitanje koliko je ishod prvog susreta njega i Đokovića bitan.
- Ako ja pobijedim onda je bitno, a ako pobijedi Novak neće biti uopće važno. U slučaju moje pobjede imali bi odličnu poziciju jer nismo ni očekivali da ja mogu dobiti Đokovića - rekao je Ljubo, a na pitanje boli li ga vrat zavrtio je par puta glavom na što je kolega novinar zahvalio.
Izbornik Prpić nevoljko je pristao odgovoriti na pitanje bi li bio zadovoljan s 1-1 nakon prvog dana.
- Bio bih zadovoljan jer bi to značilo da smo još u igri, ali mi ipak ne razmišljamo na taj nego na posve drugi način.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • pravaistina88 08.07.2010.

    afrika2010, budi ozbiljan, nema šanse da zaigraju dodig/veić u subotu, OSIM ako ćemo voditi 2:0 nakon prvog dana, a ti izračunaj vjerojatnost takvog raspleta... Pa čak i tada je vjerojatnost da ne igra makar Ljubo ili Čilić u subotu manja od 10%!

  • afrika2010 08.07.2010.

    Ljubicicu ce biti tesko s Dokovicem ,ali je dobio zadnji mec s njime........sto bude bit ce Marin ce nadam se dobiti Troickog,jer je dosta kvalitetniji,ali to ne mora nista znaciti Veic i Dodig u parovima ce tesko dobit jer su mladi i neiskusni, a njihov Zimonjic igra najbolje parove na svijetu, tu imamo malo sansi Dvoboj Cilica i Dokovica ce biti najzanimljiviji mec..........pobjedit ce izdrzljiviji, uporniji i spremniji Ljubicic ce 99% pobijedit Troickog jer je iskusniji i ima prednost domaceg terena DRZI TE SE DECKI MI SMO UZ VAS !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare