To je to što me zanima!

Marin Čilić uoči Đokovića: Sve sam bolji protiv velikih igrača

Nije lako primati njegove projektile. Njegov prvi servis je jako brz. Jedva čekam, bit će to sjajan meč, uvjeren je Novak Đoković kojeg očekuje meč protiv hrvatskog tenisača Marina Čilića u 19:30
Vidi originalni članak

Na rasporedu je meč četvrtfinala Mastersa u Parizu između hrvatskog tenisača Marina Čilića i svjetskog broja 1, srpskog tenisača Novaka Đokovića. Oba tenisača su bili puni hvale jedan za drugoga.

- Nije lako primati njegove projektile. Njegov prvi servis je jako, jako brz i koristi puno rotacije i raznih varijacija u servisima. Ako ima visok postotak ubačaja prvog servisa, onda je veliki izazov igrati protiv njega jer je zaista dobar s osnovne linije. Jedva čekam, bit će to sjajan meč - rekao je Novak Đoković i dodao da će biti jako teško.

Novak Đoković je u zadnja tri meča čak dvaput izgubio od Marina Čilića, ali i dalje ima dominantan omjer od 15-2 u svoju korist. Ipak, Marin Čilić vjeruje da može igrati s najvećima, pa tako i s Đokovićem koji pripada tom društvu.

- Čini mi se da što češće igram protiv njih, imam više šansi da ih pobijedim. Također, imam priliku dosta i naučiti, shvatiti što mogu raditi bolje. Napredujem. To su mečevi koji su pravi izazov i koji od mene traže da igram najbolje što mogu. Oni gotovo da i nemaju slabu točku, tako da moram biti na visini zadatka - uvjeren je Čilić uoči dvoboja kojim bi mogao, ako pobjedi, osigurati nastup na završnom Mastersu u Londonu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • CoolRi 02.11.2018.

    Jesi ali ne zadnja 2 - 3 miseca

  • makisa 02.11.2018.

    Marin stara Noletova mušterija

  • kažemja 02.11.2018.

    Nema tu Marin što tražiti. Nole je za klasu bolji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare