To je to što me zanima!

'Marin je nositelj igre Hajduka, ali s ugovorom nikako na kraj'

Nadzorni odbor Hajduka nije prihvatio prijedlog novog ugovora za Marina Tomasova. Igrač je ponovno udaljen iz prve momčadi i sada čeka samo da dosadašnji istekne
Vidi originalni članak

Nadzorni odbor Hajduka odbio je potvrditi prijedlog novog ugovora koji su za Marina Tomasova sastavili predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš i zastupnik Tomasova Reno Sinovčić. Tomasov je ponovno udaljen iz momčadi, što nije posebno iznenadilo njegovog zastupnika.

- Nikome euri ne trče po Marjanu, samo Hajduku – kazao je Sinovčić i dodao:

- Izdržao je Marin i gore stvari, izdržat će i ovo što mu se sada događa. Još dva mjeseca ga ugovor veže s Hajdukom, brzo će to proći....

Maleš i Sinovčić nema tome dugo dogovorili su uvjete novog ugovora, koji su navodno identični ovom aktualnom, no poučen ucjenama Hajduka iz prošlosti, Sinovčić je inzistirao na klauzuli koja Tomasovu garantira minutažu.

- Ako već u Hajduku tvrde kako je Tomasov jedan od najboljih igrača, ako je on nositelj igre, onaj koji radi razliku, zašto je onda sporno da se to regulira i u ugovoru. Hajduk je ponudio ugovor, mi smo na njega pristali, samo smo željeli da se ugradi i ta klauzula. Ako je Tomasov zdrav i u formi, da mora odigrati 70% minuta. Ništa više. Maleš je na to pristao, no Nadzorni odbor Hajduka očito nije.

Sinovčić je oprezan, nije želio opet proći sličnu priču kao prije mjesec dana, kada su i Subašić i Tomasov prebačeni u ''kažnjeničku bojnu''.

- Nisam želio da Tomasov potpiše novi ugovor na dvije i pol godine s Hajdukom, pa da ga nakon par mjeseci netko opet ucjenjuje i tjera da trči po Marjanu, ako ne pristane na smanjenje plaće.


Idi na 24sata

Komentari 32

  • jdn 26.02.2012.

    Cega je ovaj nositelj, cije igre...ajduka, ha ha ha me nemojte nas nasmijavati.

  • taksun 26.02.2012.

    pa ovi u Hajduku nisu normalni,pa to je koda u Realu nedaju Ozilu ili Di Mariji da igraju

  • Mozak 26.02.2012.

    Marinu pod obavezno produžit ugovor, dovesti Vulića za trenera, Kiša forsirat u prvih 11, i napokon dovesti kvalitetnog razigravača, da pomogne Andriću u sredini terena. Balakov mi je drag, ali u mojim očima je ispucao sve kredite..!

Komentiraj...
Vidi sve komentare