To je to što me zanima!

Marin Leovac zbrisao Dinamu i potpisao za Tudorov PAOK...

ODŠTETA 1,3 MILIJUNA EURA Rijeka je Marina Leovca iz bečke Austrije prošle godine dovela za 400.000 eura, a PAOK joj sad plaća 1,3 milijuna. Ništa od Dinama
Vidi originalni članak

Stajao je sâm nakon utakmice Dinamo-Rijeka. Bio je siguran da je to njegov oproštaj od riječkog dresa. Sutradan je Marin Leovac otišao u Solun završiti svoj prelazak u PAOK Igora Tudora.

- Želja mi je ići u inozemstvo - kratko nam je u prolasku nakon subotnje utakmice dobacio Leovac.

Eto, želja mu se na kraju ispunila. Menadžeri su zbog lijevog bočnog hrvatske reprezentacije posljednjih tjedana opsjedali Kvarner. Željelo je Leovca i nekoliko klubova iz liga “petice”, a u posljednjih je 15-ak dana bio između Dinama i PAOK-a. Činilo se kako je Marin na korak od prelaska u Maksimir. Navodno su Zdravko Mamić i Damir Mišković bili dogovorili taj transfer. Razne su verzije priče o tome zašto Leovac ipak nije odjenuo plavi dres.

Od one da je Armada Miškoviću uvjetovala da ne prodaje Leovca u Dinamo do one da naš reprezentativac nipošto nije htio doći u Maksimir jer ga Zdravko Mamić nije htio prije dvije godine kad je kao igrač Austrije Beč zabio gol Dinamu u pretkolu Lige prvaka. Na kraju se Leovac odlučio za Solun i odlazak k Igoru Tudoru. Riječani bi trebali dobiti 1,3 milijuna eura. Dobar je to posao za hrvatskog viceprvaka. Iz Austrije su ga doveli za 400.000 eura, tako da su na kraju dobro i zaradili. Leovac bi navodno trebao imati plaću oko 500.000 eura.

- Sigurno smo ostali bez jednog od ponajboljih igrača. Marin je bio važna karika Rijeke, jedno od zaštitnih lica naše igre - rekao nam je jučer trener Matjaž Kek.

Ostao je slovenski strateg bez Leovca, Rijeka će do kraja prijelaznog roka vjerojatno trebati pojačanja na poziciji lijevog bočnog.

- Tu imamo Bertošu, možda ćemo još nekog dovesti, ali neću stvarati pritisak. Klub je prema Leovcu bio maksimalno korektan. Nisu mu pravili nikakve probleme - dodao je slovenski strateg.

Rijeka s Ivanom Tomečakom pregovara o novom ugovoru. Nadaju se u klubu da će to riješiti, da u kratkom razdbolju neće ostati bez dva standardna bočna igrača.

To bi bio veliki udarac.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Močinić 11.08.2015.

    Protiv dinama je katastrofalan bio, čudi me kako je uopće reprezentativac?

  • theHerd 11.08.2015.

    I bez njega će pojest za doručak ove šta su trenutno toliko visoko da ciljaju na osvajanje EL kad su došli do 4 pretkola

  • Auspex 11.08.2015.

    "Navodno, navodno, navodno". Ako su vam jedini izvor novinari koji za klikove izvlače glasine iz stražnjice a štite se od tužbi stavljanjem upitnika u svaki naslov možda bolje da to niste ni spominjali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare