To je to što me zanima!

Napokon isplata: Marin Rozić javio igračima da stiže lova...

Na izvanrednoj skupštini Cibona je ostala bez Upravnog odbora i Izvršnog odbora. Novi predsjednik kluba konačno bi mogao dovesti i toliko željena igračka pojačanja
Vidi originalni članak

Sve je išlo sporo, ali ovo je za nas nova nada, rekao je Marin Rozić, kapetan i član upravnog odbora Cibone, koji je imao čast obavijestiti momčad da se kriza u klubu konačno počela rješavati i da bi napokon mogli dobiti plaću. Roza je nazvao suigrače, koji su se upravo vraćali s gostovanja u Francuskoj, gdje su izgubili od Choleta 81-65.

Na skupštini pojavila su se pojavila 22 od 33 skupštinara, koji su usvojili ostavke cijelog upravnog i izvršnog odbora te tako ispunili uvjet gradonačelnika Milana Bandića. Oni bi sad konačno trebali na čelo kluba postaviti nove ljude i pomoći sanirati dugove.

- Gradskoj skupštini predložit ćemo da se klub odrekne poslovnih prostora po cijeni koju je odredila agencija Zagrebačke banke - rekao je v. d. predsjednika Cibone Mihovil Nakić.

Na potezu je Grad, koji bi na svojoj skupštini u ponedjeljak trebao odrediti koje će ljude postaviti u upravu Cibone. Njih će u srijedu klupska skupština prihvatiti kao članove novog upravnog i izvršnog odbora. Odmah potom UO će na sjednici izabrati novog predsjednika. A onda bi klub konačno mogao dovesti i toliko željena igračka pojačanja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • damso_1 16.12.2010.

    strašno je ovo što se događa ovom klubu. cibona ovo nije zaslužila. valjda će netko odgovarati za ovo.

  • aragon 16.12.2010.

    dal su on zaradili svoju placu ; 0-9 u euroligi

Komentiraj...
Vidi sve komentare