To je to što me zanima!

Marin Tomasov: Pobjeđivat ćemo i za moje Zadrane!

Hajduk će pobjedama nad davljenicima pomoći Zadru, nada se Marin Tomasov. Prvo je na redu Croatija, a nakon toga će igrati sa Cibalijom
Vidi originalni članak

Marin Tomasov stigao je u Hajduk kao zvijezda prijelaznog roka, u srijedu je Cibaliji zabio i prvi gol, no ništa ga od toga nije promijenilo. Ostao je skroman i pristojan momak iz Dobropoljane na otoku Pašmanu.
- Daleko sam ja od slave i velikih uspjeha, nisam najpoznatiji i najuspješniji čak ni u mojoj Dobropoljani - znao je reći i prije dolaska u Hajduk, aludirajući kako će vjerojatno zauvijek najpoznatiji sportaša iz Dobropoljane ostati legendarni Krešimir Ćosić. Marin je priznao i kako je gol koji je dao Cibaliji zapravo bio oštar centaršut koji je Medvid skrenuo u vlastitu mrežu. - Očekivao sam da ću u Hajduk na ljeto, vjerovao sam da će me ostaviti u Zadru da im pomognem izboriti opstanak. Sad im mogu pomoći tako da pobijedimo Sesvećane pa Cibaliju, konkurente u borbi za ostanak.
Prilagodba na novu sredinu nije bila previše teška.
- Moram se još malo opustiti. Ovdje mi je lakše igrati, jer su i suigrači iskusniji i bolji. Znaju me pokriti - rekao je Tomasov.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • vizijaslobodeeee1941 07.03.2009.

    Bole top pa da ima debele gužčine ko onaj smrad na kojeg se ti pališ,sad će igrati za trnsko

  • arsenal fc 07.03.2009.

    bravo marine samo nastavi dobro igrati.a i dobro kaže bole top triba bi malo ojačati

  • banja 06.03.2009.

    Dalmoši spasa vam nema,Dinamo je šampion a Zadar će u 2 ligu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare