To je to što me zanima!

Marin Tomasov se nije pojavio na treningu, ne ide na pripreme

U DINAMU IZNENAĐENI Klub je ostao neugodno iznenađen što s nama u autobusu nije bio Marin Tomasov. Ne možemo ništa napraviti, priopćili su iz "modrog" kluba...
Vidi originalni članak

Momčad Dinama u ponedjeljak je nakon jutarnjeg treninga otputovala na drugi dio priprema u Sloveniju. No na treningu i u autobusu "modrih" nije bilo Marina Tomasova, igrača koji je s Dinamom potpisao petogodišnji ugovor, ali još nije dobio otpusnicu iz Zadra. Čini se kako su se pregovori između Zdravka Mamića i Rene Sinovčića zakomplicirali.

Podsjećamo, Tomasov je potpisao za Dinamo s dozvolom njegovog menadžera Rene Sinovčića za treniranje i igranje prijateljskih utakmica. Transfer se činio kao gotova stvar, ali Tomasov se nije pojavio na treningu i nije otputovao na pripreme s Dinamom. To je iznenadilo čelnike "modrih" koji su se očitovali priopćenjem na službenoj stranici Dinama. 

Priopćenje donosimo u cijelosti:

Prva momčad i stručni stožer GNK Dinamo u ponedjeljak su krenuli na drugi dio priprema u Sloveniju. Klub je ostao neugodno iznenađen što s nama u autobusu nije bio i Marin Tomasov.

Sve što su sam igrač Marin Tomasov i NK Zadar kroz osobu Rene Sinovčića tražili od GNK Dinamo je izvršeno. Igrač je obavio liječnički pregled i svojevoljno potpisao petogodišnji ugovor s klubom, a NK Zadar je na osnovu usmenog dogovora između izvršnog predsjednika GNK Dinamo Zdravka Mamića i Rene Sinovčića poslao igraču dozvolu za treniranje i igranje prijateljskih utakmica.

U ovome trenutku ne možemo ništa napraviti, a na Tomasovu, Sinovčiću i Zadru je da se međusobno dogovore tko u ovoj priči odlučuje o čemu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 999nogomet 18.06.2012.

    po meni jako loš potez Tomasova, nema šanse da prije uspije u Munchenu nego u Dinamu dečko si je pravo zeznuo karijeru, mogao je odigrati sezonu dvije u Dinamu i otići u jedan puno jači... šteta za njega.. ali vjerujem da evo njega brzo nazad u hnl :)))

  • Torres9_1 18.06.2012.

    Hahaha kakva tragikomedija!

  • ikanonimus 18.06.2012.

    potpisa je za minhen 1860 zeznija je maminja

Komentiraj...
Vidi sve komentare