To je to što me zanima!

Marinović je spreman: Bit će nam teško kao i protiv 'furije'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Italija nema tu moć držanja lopte pa nećemo morati baš u tolikoj mjeri biti usredotočeni na obranu. Tražit ćemo svoju šansu iz protunapada, kaže Marinović
Vidi originalni članak

Nezamjenjiva karika u Stankovićevoj momčadi je Dario Marinović, koji je dobio neugodan udarac u gležanj u utakmici protiv Češke. No za četvrtfinalni okršaj s Italijom na Europskom prvenstvu u Belgiji trebao bi biti spreman.

- Gležanj je bolje, liječnici rade sve kako bi sanirali ozljedu i ovim im se putem zahvaljujem. Nadam se da će situacija biti dobra, optimist sam - rekla je hrvatska 'osmica' za službenu stranicu HNS-a te se osvrnula na jaku Italiju:

- Vjerojatno će biti slična utakmica kao protiv Španjolske, makar Italija nema tu moć držanja lopte pa nećemo morati baš u tolikoj mjeri biti usredotočeni na obranu. Tražit ćemo svoju šansu iz protunapada, i ukoliko smanjimo broj pogrešaka i uzmemo što nam se ponudi, možemo se nadati polufinalu.

Marinović vjeruje da Italija nije nedodirljiva, pogotovo nakon poraza od Slovenije.

- Italija igra čvrsto i agresivno, dosta često na pivota, i ima nekoliko sjajnih individualaca. I Hrvatska može iskoristiti talijanske slabosti. Nije to utakmica u kojoj mi nemamo što tražiti, ako ih je pobijedila Slovenija, i mi imamo šansu. Hrvatska sigurno nije lošija od Azerbajdžana i Slovenije.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Neutralni 04.02.2014.

    Trebat će nam dosta sreće i dosta trčanja da bi se mogli nositi s Talijanima... Samo da ne bude greški kod zadnjeg čovjeka i imamo šanse.. Naši igraju dobro samo kad ne srljaju nego igraju na kontre. Sretno!

  • strmi007 04.02.2014.

    Idemo,igramoooooooooooooooooooooooooooooo

  • CR7 04.02.2014.

    morat ćemo platit ovaj mjesec eurosportu 80 kn pretplatu za prijenose hrvatskih utakmica!!!!!!!!!!!!!!!!!banda lopovska HRT

Komentiraj...
Vidi sve komentare