To je to što me zanima!

Mario Balotelli napokon dobio svinju, možda sad proigra...

Strogi britanski zakoni ne dozvoljavaju svinje kao ljubimce, osim ako vlasnici nisu registrirani kao uzgajivači i ne donesu veterinarsku potvrdu da je životinja zdrava...
Vidi originalni članak

Mario Balotelli je još u kolovozu stigao i Liverpool, ali s njime nije mogao njegov ljubimac - svinja Super. Naime, strogi britanski zakoni ne dozvoljavaju svinje kao ljubimce, osim ako vlasnici nisu registrirani kao uzgajivači i ne donesu veterinarsku potvrdu da je životinja zdrava.

Trebalo mu je dva mjeseca, ali Balotelli je uspio i dobio sve potrebne dozvole pa svog ljubimca može imati i u Engleskoj. Naravno, moguće je da uistinu voli svog ljubimca, ali više se stječe dojam da je riječ o kontroverznom imidžu koji ne treba kvariti.

Ukoliko je pak riječ o istinskoj ljubavi prema ljubimcu, onda mu to može pomoći i da se više koncentrira na igru i počne oduševljavati navijače te donositi Liverpoolu pobjede.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • The_Man 11.10.2014.

    šta ako mu neko ubije svinju i nabije na ražanj uz gajbu pive i nazove balotelija da je gledfaju kako se okreće i namaču kruh u mast

  • miro0704 11.10.2014.

    kos ako je svinja u formi..da mu je pricuvam koji dan.dobra bi to tepsija ispod saca bila..hahha

  • Lyoto 11.10.2014.

    lik je dobricina, ove ludorije sta radi to je cisto predstava za javnost

Komentiraj...
Vidi sve komentare