To je to što me zanima!

Mario Hezonja dva puta odbio Real, želi se vratiti u stari klub?

Hezonja bi nakon dvije godine mogao napustiti Real Madrid. Hrvatski košarkaš i 'kraljevski klub' nisu blizu dogovoru o produženju ugovora, a situaciju bi mogao iskoristiti grčki Panathinaikos
Vidi originalni članak

Mario Hezonja (28) mogao bi nakon dvije godine napustiti Real Madrid, s kojim se prošle godine okrunio naslovom europskog prvaka.

Naime, Marca piše kako pregovori o produženju ugovora između Hezonje i 'kraljevskog kluba' ne idu u pozitivnom smjeru. Španjolske novine tvrde kako je prvi kontakt između Reala i Hezonje, kojem ističe ugovor na kraju sezone, bio još u prosincu. Međutim, ponuda Reala nije zadovoljila financijske apetite hrvatskog košarkaša...

- On vjeruje kako ponuda nije financijski zadovoljavajuća. Ako ga žele zadržati, morat će mu ponuditi više novca - piše Marca.

Hezonja se vraća u Grčku?

Real navodno nije spreman platiti Hezonju koliko bi on htio, a situaciju je spreman iskoristiti Panathinaikos, za koji je Hezonja igrao 2021. Marca tvrdi kako Grci nude Hezonji dva milijuna eura godišnje i kako bi se Hezonja rado vratio u Grčku.

- Hezonja također nije previše zadovoljan s njegovom ulogom u momčadi, a slično mu se dogodilo i prošle godine. Prošle nedjelje osvojio je Kup po prvi put s Realom, ali možda nije bio najsretniji član momčadi, nakon zamjene u polufinalu protiv Valencije izgledao je jako uzrujano - piše Marca i dodaje...

- U finalu protiv Barcelone, iako je zabio 12 koševa u drugoj četvrtini, jedva je igrao nakon poluvremena. Ušao je u igru tri minute prije kraja samo zato što je Gaby Deck imao četiri prekršaja, a nakon utakmice je bio jedini koji nije pričao i otišao je ravno u svlačionicu - zaključila je Marca.

Hezonja je u prosincu osvojio odličje za igrača mjeseca u Euroligi, ali izgubio je važnu ulogu u momčadi povratkom Guerschona Yabuselea, koji je bio ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mr. Pickles 20.02.2024.

    A ništa Partizan? Komšije ga obožavaju...

  • Roki00 20.02.2024.

    Hezonja je u kosarci ko Rebić u nogometu

Komentiraj...
Vidi sve komentare