To je to što me zanima!

Mario Kasun: Turci igraju malo staromodnu košarku

Košarkaška reprezentacija Hrvatske u Turskoj će brusiti formu za Europsko prvenstvo. Na turniru u Ankari protivnici u skupini bit će Turci i Nijemci
Vidi originalni članak

Uf, koja je gužva na aerodromu, ne vjerujem da nam toliko treba da se ukrcamo, jadao se centar hrvatske košarkaške reprezentacije Mario Kasun prije polaska na Efes Pilsen World Cup u Ankari (od 26. do 30. kolovoza). Naši će košarkaši igrati u skupini A s domaćinom Turskom i Njemačkom, a u skupini B su Velika Britanija, Makedonija i Latvija. Prvu utakmicu izabranici Jasmina Repeše igraju u srijedu protiv Turske.
- Iskreno, nisam niti znao s kime smo sve u grupi... Turska? Hm, talentirana su momčad, uz mlade snage tu je Hedo Turkoglu koji u NBA ligi igra važnu ulogu te Ilyasova, koji igra na više pozicija - opisao je naše protivnike Mario Kasun, koji igra za istanbulski Efes Pilsen.
- Turke neki guraju među favorite EP-a, no meni se čini kako ipak nisu ništa napravili. Njihovu izborniku Bogdanu Tanjeviću predbacuju da forsira zastarjeli sistem igre, da su 'pročitani’, da se lako 'raspadnu’ na velikim natjecanjima te da su nejedinstveni - kaže Kasun i dodaje:
- No nije vrijeme da mislimo o Turcima. Važno je da se mi još uigramo, osjećam da imamo još mnogo prostora za napredak. Treba nam više momčadske igre i manje soliranja. Sad ćemo najbolje vidjeti gdje smo s formom. Uopće nije važno hoćemo li osvojiti ovaj turnir ili ne, važno je da formu tempiramo za početak EP-a. Tamo se dijele medalje - zaključio je Kas.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • JAX 25.08.2009.

    otkazat ce nastup zbog ramazana

  • user_38805 25.08.2009.

    ma dobit cemo ih jos je u njih ramazan :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare