To je to što me zanima!

Mario Maloča: Nije vrijeme da odem iz Hajduka, želim naslov

Nismo bili poljuljani nakon Stoke Cityja. Svi su vidjeli da je to jedna prava momčad. Remizirali su s Chelseajem i dobili Thun u gostima, kaže Hajdukov Mario Maloča
Vidi originalni članak

Hajduk nakon dvije uzastopne prvenstvene pobjede u nedjelju dočekuje Zagreb.

- Očekujemo pobjedu kao i dobru igru. Želimo nastaviti niz - rekao je Mario Maloča.

Hajduk je bio malo poljuljan nakon poraza od Zadra i ispadanja od Stoke Cityja. Barem se tako činilo, no Maloča kaže:

- Nismo bili poljuljani. Trener nas je stalno uvjeravao da smo kvalitetni. Svi su vidjeli da je Stoke odlična momčad. igrali su 0-0 protiv Chelseaja, a jučer su dobili Thun u gostima - rekao je Maloča.

Komentirao je i Dinamovu rapsodiju protiv Malmöa.

- Treba im čestitati, odigrali su dobru utakmicu. Sammir i Badelj možda utakmicu života. Malmö me razočarao, očekivao sam više, ali Dinamo nas ne zanima, moramo gledati sebe i nastaviti pobjeđivati.

Maloča je progovorio i o svojim planovima za budućnost.

- Sigurno je da svi igramo da bismo jednoga dana negdje otišli. Maksimalno sam koncentriran i svaka utakmica u dresu Hajduka mi je važna. Volio bih i naslov prvaka, nije vrijeme da odem - rekao je.

Maloča svake pripreme započinje kao rezerva da bi se nakon prvih par kola ustalio u prvih 11. Nerijetko igra bočnog, iako je po prirodi stoper.

- Istina, svake godine se iznova dokazujem, ali to mi nije problem. Što se tiče igranja na boku, stoper sam, ali trener je protiv Stokea tražio od mene da igram bočnog. Rekao mi je da će on stati iza mene - kaže Maloča koji za pojačanja Hajduka ima samo riječi hvale.

- Lima je pravi igrač, a Miličević je rođeni lider.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • objektiva40 19.08.2011.

    smiješan naslov...pa ako hajduk zaista želi bit prvi onda se medju prvima treba rješit ovakvih igrača tipa ubi-izbi koji u sezoni ima 20 žutih i par crvenih,a o tehnici da i nepričam pogledajmo malo obrane boljih ekipa sve do jednog tehnika na visokom nivou ,prošla su vremena iz 90-ih kad si bio cjenjeniji igrač ak nekog polomiš

  • boww 19.08.2011.

    onda će ti hajduk bit jedini klub u karijeri!!!

  • baranjac156 19.08.2011.

    e Purgeri moji najdraži tko se zadnji smije najslađe se smije :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare